Με τη... συμβολή του Μαρινάκη!

Gazzetta team
Με τη... συμβολή του Μαρινάκη!

bet365

O Oλυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι «αιωνίων» για τους Νέους, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Με σέντρα του Διαμαντάκου και... παρεμβολή του δεξιού αμυντικού του «τριφυλλιού», Νίκου Μαρινάκη το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης!

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που έφυγε με τη νίκη στο ντέρμπι αιωνίων για τους Νέους, παίρνοντας.. εκδίκηση για την ήττα με 2-0 μέσα στο Ρέντη στον πρώτο γύρο. Ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ «φωνάζει» για πέναλτι στο 83`, για ανατροπή του Κουσίδη από τον Λυκογιάννη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 58`, όταν μετά από σέντρα του Διαμαντάκου, η μπάλα βρήκε στον Μαρινάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε σα δίχτυα του Ταμπάκη. Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός κλείστηκε, οι «πράσινοι» δημιούργησαν κάποιες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Παρά την ήττα, η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε ο Στέφανος Καπίνο, καθώς και οι Νίκος Κόβης, Τόνι Σαβέφσκι, Κώστας Φραντζέσκος, όπως και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Χατζηνικολάου.

Την παράσταση έκλεψαν οι... περίπου 30 φίλοι του Παναθηναικού που από ταράτσα πίσω από το πέταλο παρακολούθησαν την αναμέτρηση, αφού η είσοδος επιτρεπόταν μόνο με ονομαστική λίστα. «ΠΑΟ Θρησκεία, Θύρα 13, για σένα τραγουδάμε στην πολυκατοικία», φώναξαν χαρακτηριστικά!

 

Τελευταία Νέα