Το Σάββατο... του Ιμπαγάσα!

Δημήτρης Τομαράς
Το Σάββατο... του Ιμπαγάσα!

bet365

To Σάββατο είναι η κρίσιμη μέρα για τον Ιμπαγάσα αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε! Αύριο το πρωί θα κριθεί αν ο Αργεντίνος θα τεθεί στην διάθεση του Ισπανού για το ντέρμπι της Κυριακής!

Το Σάββατο είναι η μέρα της κρίσης για τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού έκανε θεραπεία το πρωί της Παρασκευής, κάτι που θα επαναλάβει και το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Προηγουμένως είχε κάνει και τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Όπως έγινε γνωστό ο Κάνιο θα κάνει θεραπεία και το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου. Στην συνέχεια το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο θα επανεκτιμήσουν την κατάστασή του και θα αποφασίσουν κατά πόσον θα μπορέσει να είναι ή όχι στους... εκλεκτούς για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα