Πιθανό το «νυστέρι» για Λέτο!

Πιθανό το «νυστέρι» για Λέτο!

Gazzetta team
Πιθανό το «νυστέρι» για Λέτο!

bet365

Ο Λέτο ενδέχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με χειρουργική επέμβαση, γεγονός που θα τον θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έως πέντε μήνες!

Σύμφωνα με τη SportDay, στις τάξεις του Παναθηναϊκού γνώριζαν εξ αρχής τη σοβαρότητα του προβλήματος του Αργεντινού επιθετικού, αλλά το κράτησαν κρυφό για δύο λόγους: αφενός γιατί πίστευαν πως με τις κατάλληλες θεραπείες ο παίκτης θα μπορούσε να αποφύγει το νυστέρι και να επιστρέψει δυνατός στη δράση και αφετέρου επειδή ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντας για οποιαδήποτε ομάδα επιχειρούσε να αποκτήσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μείωνε δραστικά την τιμή του.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή του και πώς θα αντιμετωπιστεί. Ο Λέτο βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τον ιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον 4-5 εβδομάδες ακόμη εκτός δράσης, ενώ εφόσον κριθεί απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο, θα επιστρέψει στη δράση σε πέντε μήνες!

Σημειώνεται ότι το πρόβλημα χονδροπάθειας διαγνώστηκε τον Ιανουάριο, όταν μετά το ματς με τον Λεβαδειακό το γόνατο του Αργεντινού μάζεψε υγρό και του έγινε παρακέντηση. Στη συνέχεια ο Λέτο ζήτησε να δει και άλλον γιατρό στην Ελλάδα, καθώς οι ενοχλήσεις συνεχιζόντουσαν, και η νέα διάγνωση έκανε λόγο για πρόβλημα στη μέση που επιδεινώνει τις ενοχλήσεις λόγω χονδροπάθειας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα