Ο Λέτο παίζει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ο Λέτο παίζει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα «προστατευτεί» όπως αποφάσισαν τεχνικό και ιατρικό τιμ.

Η επιστροφή του «Σέμπα» στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού έχει ήδη δρομολογηθεί. Μπορεί ο Αργεντινός να ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει και την Πέμπτη, ωστόσο είναι πλέον έτοιμος και δεν έχει ενοχλήσεις.

Στο Τριφύλλι αποφάσισαν να προχωρήσουν συντηρητικά την περίπτωσή του ώστε να τον έχουν ετοιμοπόλεμο από στα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς να ρισκάρουν τυχόν υποτροπή. Η αλήθεια είναι ότι αν τον πιέσουν μπορεί να αγωνιστεί και με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν θέλουν να τον πιέσουν.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Λέτο άλλωστε είναι γνωστό. Ο άσος των πράσινων υποφέρει από χονδροπάθεια ελαφριάς μορφής στο γόνατό του, κάτι που του έχει παρουσιαστεί και άλλες σεζόν στο παρελθόν και είναι προϊόν κόπωσης.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά αρχίζει την προπόνησή του με την υπόλοιπη ομάδα, και από κάποιο σημείο και μετά συνεχίζει τις ίδιες ασκήσεις μόνος του και μετά το τέλος της προπόνησης συμπληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στο χορτάρι και στο γυμναστήριο.

Στόχος του τεχνικού και ιατρικού τιμ, μαζί και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό (αφού πλέον δεν νιώθει ενοχλήσεις) και από την ερχόμενη εβδομάδα να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας ώστε να είναι πανέτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ και ακολούθως τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα