Μπόνους έως 200€
Ειδήσεις Motosport
Αντιπρόεδρος ο Οικονομόπουλος!
Οι αλλαγές που αναμένονταν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ έγιναν, με τον νομικό Χάρη Οικονομόπουλο να είναι πλέον αντιπρόεδρος ενώ νέος γενικός διευθυντής είναι ο Ηλίας Μπόβαλης.
Οπως γράφαμε πριν λίγες μέρες στην ΑΕΚ θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα τώρα που μπαίνουν τα λεφτά που φέρνουν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Χάρης Οικονομόπουλος. Οι πρώτες έγιναν την Παρασκευή καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα αποφασίστηκε να πάρει τη θέση του αντιπροέδρου ο Οικονομόπουλος, ενώ σε αντιπρόεδρος αναβαθμίζεται και ο Γιώργος Γρυσμπολάκης, που ήταν μέλος του Δ.Σ.
Αλλαγή και στη θέση του γενικού διευθυντή, με τη θέση να αναλαμβάνει πλέον ο Ηλίας Μπόβαλης, ο οποίος είναι κοντά στους Νικολαΐδη-Οικονομόπουλο και έτσι θα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα αυτά που πρέπει ώστε να αποφύγει η ΑΕΚ την καταστροφή και να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο αύριο.
Σχετικά Άρθρα
-
18:00
-
17:46
-
17:46
-
17:40
-
17:33
-
17:32
-
17:18
-
16:48
Προσφορές Εταιρειών
TV Επιλογές
Τρίτη, 29 Μαϊου 2012Καμία μετάδοση για "Ποδόσφαιρο"
-
OTE SPORT 2ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑACB21:45












Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή
Προσθήκη σχολίου
Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.
* Σημείωση: Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish