«Η δόξα της Μπαρτσελόνα τελειώνει»

«Η δόξα της Μπαρτσελόνα τελειώνει»

bet365

Στο... φινάλε της δόξας της φτάνει η Μπαρτσελόνα όπως δήλωσε ο Αλβάρο Αρμπελόα, τονίζοντας για τον Ζοσέ Μουρίνιο ότι τον βλέπει περισσότερο ως φίλο.

Η μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπιλμπάο επικύρωσε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια. Και μπορεί οι χοροί και τα πανηγύρια να μην έχουν κοπάσει ακόμα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ο Αρμπελόνα ωστόσο άρχισε ήδη να... προαιωνίζει την πτώση της μισητής αντιπάλου Μπαρτσελόνα.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ήταν και το τέλος των «μπλαουγκράνα» μετά την επιτυχία της ομάδας του είπε ότι: «Νομίζω αυτό συμβαίνει. Ένα πράγμα έχω να πως στην Μπαρτελόνα: Οι μέρες της δόξας σας, σύντομα θα φτάσουν στο τέλος τους».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ζοσέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και μερικές φορές τον κοιτάζω περισσότερο σαν φίλο που μπορώ να του μιλήσω για πάντα. Δεν έχω κανένα παράπονο γι' αυτόν. Ένα ακόμα πράγμα που μου αρέσει σ' αυτόν είναι πως ό,τι σκέφτεται θα στο πει, κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα