Κερδίζει η Μπάγερν... χάνοντας στον τελικό!

Κερδίζει η Μπάγερν... χάνοντας στον τελικό!

Κερδίζει η Μπάγερν... χάνοντας στον τελικό!

bet365

Ένα αρκετά σεβαστό ποσό θα βγει απ' τα ταμεία της Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση που κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, αντίθετα αν αν χάσει θα έχει μεγαλύτερο κέρδος!

Όσο και αν ξενίζει κάποιον το συγκεκριμένο γεγονός, κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο είναι αλήθεια. Φυσικά η αξίας ενός τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ανεκτίμητη από πλευράς πρεστίζ, ωστόσο αν οι Βαυαροί θα έχουν μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος σε περίπτωση που τελικά χάσουν απ' την Τσέλσι.

Ο νικητής εξάλλου της διοργάνωσης θα λάβει απ' την UEFA το ποσό των 9 εκ. ευρώ. Εφόσον ωστόσο το βαρύτιμο τρόπο καταλήξει στα χέρια των Βαυραρών, θα πρέπει να καταβάλουν 4 εκ. ευρώ στην Σάλκε απ' την μεταγραφή του Μάνουελ Νόϊερ, μετά από σχετικό όρο που υπήρχε στην συμφωνία, την στιγμή που της έχει δώσει ήδη 2 απ' την πρόκρισή της στα ημιτελικά.

Την ίδια στιγμή για την μεταγραφή του Λουίς Γκουστάβο απ' την Χόφενχαϊμ, έχει δώσει 1 εκ. ευρώ για την παρουσία της στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τα διπλάσια θα πρέπει να της καταβάλει αν τελικά πάρει την κούπα.

Στην περίπτωση ωστόσο που τελικά χάσει απ' την Τσέλσι, θα λάβει 5,6 εκ. ευρώ απ' την ευρωπαϊκή ομσπονδία ως δεύτερη και φυσικά θα γλιτώσει ακόμα 6 εκ. ευρώ για τους δύο παίκτες. Ήτοι στα ταμεία της θα μπουν 2,6 εκ. ευρώ περισσότερα!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα