Εγκώμια για Νίνη, Φετφατζίδη!

Gazzetta team
Εγκώμια για Νίνη, Φετφατζίδη!

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης ετοιμάζεται για το βήμα στο Campionato και παρά την πολύμηνη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους, ακούει αρκετά συχνά εγκωμιαστικά σχόλια! Μαζί με τον Γιάννη Φετφατζίδη, αποτελούν ένα δίδυμο που «κλειδί» για την Εθνική!

Η βρετανική λοιπόν έκδοση του Yahoo Sports, μίας δημοφιλέστατης παγκόσμιας πλατφόρμας ειδήσεων, προχωρά στην ανάλυση της Εθνικής μας και χαρακτηρίζει τον Νίνη και τον Φετφατζίδη «κλειδιά» για την πορεία της. «Ελλείψει ενός δεινού σκόρερ, η Ελλάδα βασίζεται κυρίως στα γκολ από τη μεσαία γραμμή, όπως και στις στημένες φάσεις. Και αυτό σημαίνει ότι πολλά αναμένονται από τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος συχνά περιγράφεται ως το ακατέργαστο διαμάντι της Ελλάδας. Ο άσος του Παναθηναϊκού, Νίνης, όπως και ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιάννης Φετφατζίδης, μπορούν να παίξουν ζωτικό ρόλο στις ελπίδες της Ελλάδας για μια καλή πορεία στο Euro 2012».

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι ο Νίνης κάποτε είχε μπει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τονίζει ότι δύο φορές έχει ψηφιστεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Αφού αναφέρεται στον τραυματισμό του και στην καθιέρωσή του στην Εθνική, τονίζει ότι:

«Ένας καλαίσθητος οργανωτής, ο οποίος ψάχνει τις πάσες που κόβουν τις άμυνες στη μέση, η δημιουργική ικανότητα του Νίνη μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την Ελλάδα. Ο Νίνης έχει την ικανότητα να πετυχαίνει εντυπωσιακά γκολ και από απόσταση, ένα όπλο που η Ελλάδα θα χρειαστεί αν θέλει να δημιουργήσει μπελάδες στους αντιπάλους της».

Όσον αφορά τον Μέσι,αφού τον χαρακτηρίζει «Έλληνα Μέσι», τονίζει ότι αποτελεί αίνιγμα τονίζει: «Συχνά αποκαλείται Έλληνας Μέσι από τους Έλληνες οπαδούς και τα Μέσα, λόγω της του καλού του κοντρόλ και της ικανότητάς του. Το χάιλαϊτ του με το σύλλογο ήταν ένα εξαιρετικό σουτ στο Βελοντρόμ, το οποίο χάρισε στον Ολυμπιακό την νίκη με 1-0 επί της Μαρσέιγ», ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Παρά το ξεκάθαρο ταλέντο του, ο Φετφατζίδης έχει σκαμπανεβάσματα στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η αστάθειά του οδήγησε τόσο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και το Φερνάντο Σάντος να τον κρατήσουν στον πάγκο. Είναι πιθανόν να βρεθεί στην ίδια θέση στην τελική φάση του Euro 2012, όπου όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά και μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι, αν η Ελλάδα χρειάζεται επιθετική έμπνευση».

 

Τελευταία Νέα