Παίκτης της χρονιάς ο Φαν Πέρσι

Gazzetta team
Παίκτης της χρονιάς ο Φαν Πέρσι

bet365

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς αναδείχθηκε από τους συναδέλφους του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που ευχαρίστησε τον Γουόλκοτ για τις ασίστ του. Δείτε την ενδεκάδα της σεζόν.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην Αγγλία μετά από ψηφοφορία της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ο Ολλανδός επιθετικός των κανονιέρηδων έχει πετύχει 34 γκολ σε 43 εμφανίσεις μέχρι στιγμής, σε όλες τις διοργανώσεις, και έχει γίνει φόβητρο για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Στην σχετική ψηφοφορία κέρδισε τους: Γουέιν Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σκοτ Πάρκερ (Τότεναμ), Σέρχιο Αγουέρο (Μαν. Σίτι), Τζο Χαρτ (Μαν. Σίτι) και Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι).

«Όταν το λένε άλλοι, είναι ξεχωριστό, αλλά είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, όταν λένε οι αντίπαλοί σου πως είσαι ο καλύτερος. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα. Όπως για παράδειγμα τον Θίο Γουόλκοτ, που μου έχει δώσει πάνω από 12 ασίστ και το εκτιμώ πολύ», δήλωσε σχετικά ο 26χρονος στράικερ της τρίτης στην βαθμολογία Άρσεναλ.

Στα υπόλοιπα βραβεία, καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς αναδείχθηκε ο αμυντικός της Τότεναμ, Κάιλ Γουόκερ, ενώ η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ είναι η ακόλουθη:

Τζο Χαρτ (Μαν. Σίτι), Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), Βενσάν Κομπανί (Μαν. Σίτι), Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι (Νιούκαστλ), Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), Σκοτ Πάρκερ (Τότεναμ), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα