Ντελ Πιέρο: «Ηθελα να κλείσω στη Γιούβε, αλλά...»

Ντελ Πιέρο: «Ηθελα να κλείσω στη Γιούβε, αλλά...»

Ντελ Πιέρο: «Ηθελα να κλείσω στη Γιούβε, αλλά...»

bet365

Η αποχώρηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται οριστική, όπως δήλωσε ο ίδιος ο «Μέγας Αλέξανδρος» σε συνέντευξη του.

Ο αρχηγός της Μεγάλης Κυρίας μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair που θα κυκλοφορήσει στην Ιταλία την Τετάρτη και από την Τρίτη βγήκαν στη δημοσιότητα κάποια μέρη της συνέντευξης. Σε ένα εξ αυτών, ο Ντελ Πιέρο ουσιαστικά οριστικοποιεί την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν, λέγοντας πως στο παρελθόν δεν σκεφτόταν πώς θα τελείωνε έτσι η καριέρα του, συμπληρώνοντας πάντως πως η Γιουβέντους είναι πάνω από όλα και αυτό ο ίδιος το ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας από τη Γιουβέντους προσφέρεται σε απόδοση 1.55 στην betoto

«Αυτά τα 20 χρόνια εδώ ήταν γεμάτα συναισθήματα. Εζησα πάρα πολλές υπέροχες στιγμές και κάποιες άλλες πιο σκληρές, ένιωσα την χαρά και την υπερηφάνεια του να σπάσω όλα τα ρεκόρ στη Γιουβέντους. Η φετινή σεζόν, όμως, ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας μου καθώς βρέθηκα αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα. Αυτή που με ήθελε ή να μην παίζω καθόλου ή να παίζω λίγο. Κανείς δε θέλει να το ζει αυτό, αν και πάντα πίστευα και πιστεύω ότι αν παίζει κάποιος άλλος στη θέση μου, προφανώς το αξίζει. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα έκπληξη όταν άκουσα τα όσα είπε ο Αντρέα Ανιέλι τον περασμένο Οκτώβριο για το μέλλον μου. Ο αρχηγός, όμως, πρέπει πάντα να σκέφτεται τα καθήκοντα του και να κάνει αυτό που πρέπει γιατί η Γιουβέντους είναι πάνω από όλους και όλα. Αυτό έκανα κι εγώ. Προσπάθησα ως αρχηγός να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ και αυτό κάνω και τώρα καθώς θέλουμε το Scudetto και το Coppa Italia. Δε χρειάζεται καμία αντιπαράθεση με κανέναν και ποτέ δε θα υπάρξει τέτοιο θέμα με εμένα και τη Γιουβέντους. Πάντα ονειρευόμουν να κλείσω την καριέρα μου στη Γιούβε αλλά από τις 30 Ιουνίου θα είμαι χωρίς συμβόλαιο. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου, δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή αν και η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει λίγο αυτή η κατάσταση γιατί το να φύγω από τη Γιουβέντους είναι σαν να φεύγω από το σπίτι μου», λέει χαρακτηριστικά ο Ντελ Πιέρο.

* Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ αλλά και όσα είπε πριν λίγο καιρό ο αδερφός του Ντελ Πιέρο σε συνέντευξη του, ο «Αλεξ» θα παίξει για ένα ή δύο χρόνια στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα τον περιμένει όποιο πόστο θέλει στη Γιουβέντους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα