«Ο Μάριο θα μείνει στην Σίτι»

Γιώργος Φραδελάκης
«Ο Μάριο θα μείνει στην Σίτι»

bet365

Μπορεί άπαντες να θέλουν τον Μάριο Μπαλοτέλι με το... 1,5 πόδι εκτός Σίτι, ο μάνατζερ του παίκτη ωστόσο, Μίνο Ραϊόλα ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα παραμείνει στο Μάντσεστερ.

Τα... καμώματα του του Ιταλού επιθετικού, αυξάνουν καθημερινά τις φήμες που τον θέλουν να διανύει τις τελευταίες ημέρες του στους «Πολίτες», την στιγμή που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους οι πρώτοι -φερόμενοι- «μνηστήρες». Ο Μίνο Ραϊόλα υποστήριξε στο Sky Sports Ιtalia πως συνομήλισε τόσο με τον ίδιο τον Μπαλοτέλι, όσο και με τον τεχνικό της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας πως: «Υπήρξε μία στιγμή έντασης, αλλά όλα είναι ήρεμα τώρα».

Στην συνέχεια ο μάνατζερ του «Σούπερ Μάριο» είπε ότι: «Ο Μάριο έχει καταλάβει τα λάθη του αλλά ούτως ή άλλως είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης και κάποιες φορές κάνει λάθη που δεν τα θέλει. Του λείπει η Ιταλία, κάτι που είναι φυσιολογικό αλλά λέει συνέχεια πως είναι χαρούμενος στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

Όσο για την επικείμενη κόντρα Ίντερ και Μίλαν, σε περίπτωση που ο Μπαλοτέλι αποφασίσει να επαναπατριστεί, ανέφερε πως: «Θα υπάρξει ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γι' αυτά. Θα πρέπει να περιμένουμε ίσως ένα ή δύο χρόνια ακόμα».

Παράλληλα ο Ραϊόλα αναφέρθηκε και στο θέμα του επίσης πελάτη του, Πογκμπά, αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την στιγμή που φέρεται να... παραμονεύει και η Γιουβέντους: «Η Γιουνάιτεντ πιστεύει σ' αυτόν και θέλει ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν απ' την επιθυμία του ίδιου του παίκτη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα