Από το χειρουργείο στον... αποκλεισμό! (vids)

Από το χειρουργείο στον... αποκλεισμό! (vids)

Από το χειρουργείο στον... αποκλεισμό! (vids)

bet365

Το δολοφονικό τάκλιν του Βίτσελ μάλλον του άλλαξε τη ζωή και ο Βασιλέφσκι επέστρεψε στη δράση, αλλά χωρίς μυαλό για μπάλα. Βία, αλκοόλ και αποκλεισμός από το EURO!

Tον Αύγουστο του 2009 ο Μάρτσιν Βασιλέφσκι οδηγούνταν άμεσα στο χειρουργείο, αφού ο Βίτσελ τον τραυμάτισε άσχημα σε κνήμη και περόνη. Για εννέα μήνες ο Πολωνός αμυντικός υπέφερε εκτός γηπέδων, ωστόσο η επιστροφή του στα γήπεδα έφερε και την αλλαγή χαρακτήρα. Ο Ο 31χρονος διεθνής της Άντερλεχτ είναι... άλλος άνθρωπος, φλερτάρει διαρκώς με πειθαρχικά παραπτώματα, η καριέρα του παίρνει την κατηφόρα και οι αντίπαλοί του πέφτουν θύματα της οργής του. Ο Πέτερ Ντελόγκρε της Σιντ Τρούιντεν δέθηκε μια απίστευτη μπουνιά από τον Βασιλέφσκι και οδηγήθηκε με τη σειρά του στο χειρουργείο λόγω σπασμένης μύτης.

Αποκορύφωμα το γεγονός πως... χάλασε το Πάσχα στον τεχνικό της Εθνικής Πολωνίας, Φράντσιζεκ Σμούντα. Ο 63χρονος προπονητής γυρνώντας από την Εκκλησία ενημερώθηκε πως ο Πέσζκο και ο Βασιλέφσκι είχαν άσχημα μπλεξίματα με την αστυνομία, αφού υπό την επήρεια αλκοόλ μπλέχτηκαν σε καυγά, με τον πρώτο όμως να συλλαμβάνεται. Ο 31χρονος αμυντικός πλήρωσε αυτή τη συμπεριφορά του και μαζί με τον διεθνή Πολωνό της Κολωνίας θα δουν το Euro από τα σπίτια τους, μιας και ο Σμούντα τους απέκλεισε από την αποστολή.


 

Τελευταία Νέα