Ο αστείος τραυματισμός του Αγουέρο

Γιώργος Βροντάκης
Ο αστείος τραυματισμός του Αγουέρο

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε... προειδοποιήσει πως ο Σέρχιο Αγουέρο θα απουσιάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι λόγω ενός αστείου τραυματισμού. Πλέον, αυτός έγινε γνωστός.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας δεν είχε προβεί σε λεπτομέρειες για τον ανόητο τραυματισμό του Αργεντινού επιθετικού, όμως, αποκάλυψε πως... τραυματίστηκε ο ίδιος.

Ο Αγουέρο έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Αυτή είναι η πραγματική διάσταση του τραυματισμού μου. Επέστρεψα στις προπονήσεις και θα βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου την Κυριακή αν όλα πάνε καλά. Δε μίλησα νωρίτερα, όμως, υπήρχαν πολλές λανθασμένες πληροφορίες και δεν ήταν δυνατόν να τις διαψεύδω συνέχεια.

Η μοναδική αλήθεια είναι πως στο παιχνίδι με την Τσέλσι χτύπησα στον αστράγαλο και μου χορηγήθηκε σπρέι με τοπικό αναισθητικό το οποίο μου προκάλεσε έγκαυμα στο δεξί πόδι. Μετά από λίγες ημέρες η κατάστασή μου επιδεινώθηκε, εμφανίστηκαν εξανθήματα και μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ στα παιχνίδια με τη Στόουκ και τη Σάντερλαντ.

Μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνθηκα, μη μπορώντας να βοηθήσω την ομάδα μου που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ήταν χειρότερο και από το να βρίσκομαι στον πάγκο, ιδιαίτερα όταν άκουγα όλες αυτές τις φήμες σχετικά με το τι έχει συμβεί. Πάντα σεβόμουν τους δημοσιογράφους και ξέρω ότι η προσωπική μου ζωή εκτίθεται στα MME. Αλλά δεν μπορώ να μείνω αδρανής όταν διασπείρονται ψεύδη τα οποία αμφισβητούν τον επαγγελματισμό μου.

Πρόκειται για έναν κοινό τραυματισμό και δεν υπάρχει τίποτα πίσω από αυτόν. Σας παρέθεσα όλα τα στοιχεία, αν και μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι συνέβη σε αυτό το χρονικό διάστημα. Το μοναδικό που θέλω πλέον είναι να αναρρώσω πλήρως, να επιστρέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα παιχνίδια που απομένουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο, αυτός είναι ο στόχος μας και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα