Νέο σήριαλ με Αγoυέρο!

Νέο σήριαλ με Αγoυέρο!

Νέο σήριαλ με Αγoυέρο!

bet365

Μένει Σίτι ο Αγουέρο ή μετακομίζει Ρεάλ; Το σήριαλ μόλις άρχισε, Ιγκουαΐν και εκατομμύρια στο τραπέζι, αλλά και ρήτρα που μπορεί να βάλει φρένο στους Μαδριλένους.

Το θέμα των τελευταίων ημερών στη Μαδρίτη αφορά μόνο τον Κουν Αγουέρο. Ο Αργεντίνος είναι στην κορυφή της λίστας, η «Βασίλισσα» είναι διατεθειμένη να δώσει παίκτη, αλλά και ρευστό, ενώ οι Ισπανοί μιλούν ήδη για επαφές των δυο ομάδων, αλλά και με το περιβάλλον του παίκτη.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει είδη και τα πρώτα ανταλλάγματα, με τον Ιγκουαΐν να είναι στην κορυφή της λίστας μαζί με 10 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να μεγαλώσει και να φτάσει ακόμα και στα... 20!

Ωστόσο, υπάρχουν και εμπόδια για την επίτευξη της μεταγραφής, με τους Βρετανούς να κάνουν λόγο πως δεν είναι διατεθειμένη η Σίτι να τον παραχωρήσει. Όπως αποκαλύπτουν βρετανικά ΜΜΕ, τα 24 γκολ του στη φετινή σεζόν έδειξαν πως με τον Αγουέρο η ομάδα αλλάζει πρόσωπο και ο Μαντσίνι προτιμά να αποχωρήσει άλλος επιθετικός. Έτσι, Μπαλοτέλι, Ντζέκο, Τέβες, Αντεμπαγιόρ και Σάντα Κρουζ είναι στη λίστα, με τον Ιταλό να θέλει τον Ιγκουαΐν, αλλά να μην είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Αργεντίνο.

Παράλληλα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του από την πλευρά της Ατλέτικο που απαγορεύει μετακίνηση του παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα