Δίνει 19 εκ. για Γκαϊτάν η Μπάγερν

Δίνει 19 εκ. για Γκαϊτάν η Μπάγερν

Gazzetta team
Δίνει 19 εκ. για Γκαϊτάν η Μπάγερν

bet365

Το Νησί δεν είναι το μόνο που πέφτει στα πόδια του Αργεντινού Γκαϊτάν της Μπενίκα, καθώς οι Βαυαροί προχώρησαν σε πρόταση 19 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «O Jogo» αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε επίσημη προσφορά για την απόκτησή του Νικολάς Γκαϊτάν, ύψους 19 εκ.ευρώ! Σύμφωνα με αυτό, η Μπενφίκα απέρριψε την εν λόγω προσφορά για τον 24χρονο άσο, τον οποίο φέρεται να ζητούν – με βάσει πάντα τα σχετικά δημοσιεύματα – η μισή Ευρώπη, ζητώντας τουλάχιστον 30 εκ. ευρώ.

Παρά τα ταύτα, ο παίκτης των Αετών καταφέρνει και δεν ασχολείται καθόλου με τα παραπάνω, αντίθετα δηλώνει συγκεντρωμένος στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας του.

«Είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου και την Μπενφίκα αλλά και στο όνειρο μας να κερδίσουμε τίτλους την φετινή σεζόν», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια σε ερώτηση για το νεό ενδιαφέρον που προέκυψε από τους Βαυαρούς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα για τον Γκαϊτάν φέρεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες όπως Μάντσεστερ Γιουντάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, με τον Αργεντινό να παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά του.

 

Τελευταία Νέα