Δωρεά οι μετοχές, 1 ευρώ η ΓΗΠΕΛ!

Δωρεά οι μετοχές, 1 ευρώ η ΓΗΠΕΛ!

Gazzetta team
Δωρεά οι μετοχές, 1 ευρώ η ΓΗΠΕΛ!

bet365

Θετικός να παραχωρήσει τις μετοχές στους παλαιμάχους και να υπογράψει και χαρτί για την ΓΗΠΕΛ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος τους στις παλιές δόξες του «τριφυλλιού».

Συνάντηση με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη Λεωνίδα Γεωργόπουλο είχαν σήμερα Πέμπτη οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού. Αντιπροσωπεία την οποία αποτελούσαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Νίκος Τζουνάκος και Γιάννης Βονόρτας, ενώ με το ρόλο του νομικού ήταν οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησαν με την πλευρά του μεγαλομέτοχου, προκειμένου να του ζητήσουν τις μετοχές.

Τα νέα γι' αυτούς ήταν αρχικά ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όπως βέβαια ανέφερε ο δικηγόρος του, έδειξε ιδιαίτερα θετικός και να παραχωρήσει τις μετοχές, αλλά και να υπογράψει όποιο χαρτί θέλουν για το θέμα της ΓΗΠΕΛ.

Αύριο Παρασκευή θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν πιθανά νομικά προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν και να δοθούν λύσεις. Αν όλα πάνε καλά και οι παλαίμαχοι πάρουν τις μετοχές, θα έχουν επαφές με τους μετόχους για να τους ενημερώσουν για τις μετοχές και το τι θα πρέπει να γίνει.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη, παρουσίασε στην επιτροπή των παλαιμάχων τη συνολική της πρόταση για την άμεση μεταβίβαση των μετοχών, η οποία συνοψίζεται σε δύο βασικά σημεία:
Ο Τζίγγερ και η εταιρεία GREEN DREAM θα δώσουν ανέκκλητο πληρεξούσιο προς το Σωματείο Παλαιμάχων, το οποίο θα λήξει την 30/1/2013, με το οποίο θα εξουσιοδοτείται, να παρίσταται σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ να εκλέγει Διοίκηση και να ψηφίζει για κάθε θέμα, κατά την κρίση του. Το πληρεξούσιο αυτό, που δεν μπορεί να ανακληθεί από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα αφορά στο σύνολο των μετοχών. Αυτό σημαίνει ότι οι παλαίμαχοι θα μπορούν να ασκήσουν διοίκηση και να ορίσουν νέο ΔΣ ώστε να μην καταλήξει ο Παναθηναϊκός στο πρωτοδικείο. Ο λόγος που ορίζεται η 30/1/2013 για τη δωρεά του συνόλου των μετοχών είναι να έχει λήξει η τρέχουσα οικονομική χρονιά.
Δεύτερον, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεσμεύεται να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ και προς υλοποίηση την ανάληψης των υποχρεώσεων δέχεται να του μεταβιβασθεί το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος, ενός ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα