Ετσι πάτωσε ο Κριστιάνο (vid)

Ετσι πάτωσε ο Κριστιάνο (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ετσι πάτωσε ο Κριστιάνο (vid)

bet365

Μετά τον Μέσι και ο Ρονάλντο ξέμεινε αγνοούμενος στη Γερμανία. Το gazzetta.gr κατέγραψε τις κινήσεις που... δεν έκανε ο ηγέτης της Ρεάλ στο Ντόρτμουντ.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Μονίμως και με διάφορες αφορμές μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής κουβέντας ανά τον κόσμο αναλώνεται στο ποιος είναι ο κορυφαίος μεταξύ των δύο. Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Προς απογοήτευση των οπαδών τους και φυσικά των ομάδων τους, αμφότεροι δεν έκαναν και πολλά για να βοηθήσουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να αποφύγουν το διασυρμό. Ειδικά ο Αργεντινός ήταν πλήρως εξαφανισμένος αν και έχει ένα μερικό άλλοθι που σχετίζεται με το βαθμό ετοιμότητας του μετά από τραυματισμό.

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

Ο Πορτογάλος όμως ήταν φουλ fit. Αυτός βέβαια δεν ήταν τόσο τραγικός όσο ο αντίζηλος του, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πήρε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι πάνω του: και σε τέτοια ματς από τους μεγάλους παίκτες περιμένεις. Ο Ρονάλντο τα βρήκε σκούρα με τον Λούκας Πίστσεκ. Γενικότερα εγκλωβίστηκε σε πολωνικό κλοιό, καθώς στον συμπατριώτη του δεξιό αμυντικό έδινε συνεχώς βοήθειες ο Κούμπα Μπλαστσικόφσκι.


Οι δύο Πολωνοί έκαναν τεράστια εμφάνιση και νίκησαν κατά κράτος τους Κριστιάνο και Φάμπιο Κοεντράο. Ο Πίστσεκ λοιπόν έκανε κάτι απλό, με τη διαφορά ότι το έκανε τέλεια. Εβγαινε διαρκώς πρώτος στη μπάλα, πριν αυτή δηλαδή φτάσει στα πόδια του τεράστιου αντίπαλου του και αρχίσει τα δικά του. Οπότε πάλι δεν προλάβαινε να βγει, κολλούσε πάνω του και του έκανε έξυπνα φάουλ και μάλιστα χωρίς να δεχτεί καν κάρτα.

Ο Πίστσεκ φυσικά έπαιρνε και τις βοήθειες του. Οταν ο Κριστιάνο γυρνούσε το κορμί του και τον προσπερνούσε ως εξτρέμ, έπεφτε πάνω του ο Σούμποτιτς και όποτε συνέκλινε προς το ημικύκλιο της περιοχής, ο Γκουντογκάν. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοράρει μεν σε κενή εστία μετά από αντεπίθεση και να έχει ορισμένες προσπάθειες, αλλά να τον βαθμολογήσουν οι ίδιοι οι Μαδριλένοι στην εφημερίδα «Marca» με βαθμό 4,3 με άριστα το 10. Το νούμερο είναι μικρό, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι μόνο ο Ντιέγο Λόπεθ είχε υψηλότερο (6,6).


Από τις δύο φωτογραφίες που πήραμε από την ιστοσελίδα «Bleacher Report», επιβεβαιώνεται και γραφιστικά αυτό που παρακολουθήσαμε στο παιχνίδι: ότι ο Κριστιάνο περιορίστηκε σε έναν μικρό χώρο μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης, δεν έβγαλε σέντρες, δεν συνέκλινε να σουτάρει και δεν πάτησε περιοχή ούτε καν στο μισό απ' ότι κάνει συνήθως...

Follow me: @jorgekaraman

 

LA LIGA Τελευταία Νέα