Ολλανδοί για Μαλκί και Παναθηναϊκό

Ολλανδοί για Μαλκί και Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ολλανδοί για Μαλκί και Παναθηναϊκό

bet365

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρνουν οι Ολλανδοί τον Σανχαρίμπ Μαλκί, πρώτο σκόρερ της Ρόντα με 16 γκολ.

Η επικείμενη συμφωνία του Γιάννη Αναστασίου με τους «πράσινους», πληθαίνει συνεχώς και τα σενάρια που συνδέουν το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για παίκτες που αγωνίζονται στην Eredivisie. Μετά τον Βέλγο Ελ Γκανασί της Χέρενφεϊν, οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει ακόμα ένας παίκτης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα ο Σανχαρίμπ Μαλκί, σύμφωνα με το «Goal».

O 29χρονος επιθετικός από τη Συρία, έχει βελγικό διαβατήριο και είναι από τους πλέον δεινούς σκόρερ στη «χώρα της τουλίπας», με 25 γκολ πέρυσι και 16 φέτος σε 29 συμμετοχές φορώντας τη φανέλα της Ρόντα. Το συμβόλαιό του ωστόσο με την ολλανδική ομάδα λήγει το 2014, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον κάνουν αρκετά προσιτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα