Σήκωσε 7 και συνεχίζει...

Σήκωσε 7 και συνεχίζει...

Γιώργος Βροντάκης
Σήκωσε 7 και συνεχίζει...

bet365

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 7 τίτλους στη σεζόν και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr διεκδικεί άλλους 6 σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

«Οι κούπες είναι αμέτρητες», φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ενόψει και της σημερινής φιέστας για το πρωτάθλημα νούμερο 40 στην ιστορία των Πειραιωτών στο ποδόσφαιρο. Όμως, δεν είναι μόνο η στρογγυλή Θεά που προσφέρει τίτλους στο λιμάνι, αλλά και άλλο ομαδικά αθλήματα του συλλόγου.

Για να μην κυκλοφορείς ανασφάλιστος, ασφάλισε το αυτοκίνητό σου τώρα στην Anytime!

Το 2013 αν και βρισκόμαστε ακόμα στα μισά έχει βαφτεί και αυτό κόκκινο με τις κατακτήσεις τίτλων από τον σύλλογο του Πειραιά. Αν ο φετινός Ολυμπιακός ήταν τραπουλόχαρτο σίγουρα θα ήταν το 7 κούπα!

Ασος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Ολυμπιακός-Πανιώνιος σε απόδοση 1.363 στη vistabet

Πρωταθλητής σε Άνδρες και Νέους

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο τόσο στους Άνδρες όσο και στους Νέους (Κ20), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι με το ενάμιση πόδι και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα βρει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ή τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαΐου.

Η ομάδα του Πειραιά πήρε, ίσως, το πιο εύκολο τίτλο στην ιστορία του τερματίζοντας σχεδόν 40 βαθμούς παραπάνω από τον Ολυμπιακό και 15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Διεκδικεί δύο τίτλους στο μπάσκετ

Οσον αφορά το μπάσκετ, οι Πειραιώτες έχασαν στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό όμως θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα και βρίσκονται μια νίκη μακριά από το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός με νίκη την Παρασκευή επί της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ θα προκριθούν στο Λονδίνο για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» το τρεμπλ, οι «ερυθρόλευκες» το νταμπλ!

Εκεί που ο Ολυμπιακός τα σάρωσε όλα σε ομαδικό άθλημα ήταν στο βόλεϊ. Τόσο των Ανδρών, όσο και των Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το... τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ) και οι «ερυθρόλευκες» το νταμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο).

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρωτάθλημα νικώντας τον Παμβοχαϊκό, πήραν το Κύπελλο (για 13η φορά στην ιστορία τους απέναντι στον Φοίνικα Σύρου (3-0), ενώ νωρίτερα είχε σηκώσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Λιγκ Καπ, νικώντας στον τελικό της διοργάνωσης στο Βραχάτι την Κηφισιά με 3-0 (25-21,25-23,25-17).

Στις Γυναίκες ήταν πιο... γλυκό το πρωτάθλημα, αφού έχαναν με 2-0 νίκες από την ΑΕΚ και έκαναν την ολική ανατροπή σηκώνοντας την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν και το Κύπελλο στη Σαντορίνη, επικρατώντας στον τελικό της ΑΕΚ με 3-1. Αυτό ήταν το πρώτο νταμπλ του Ολυμπιακού και το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο.

Φαβορί και στο πόλο

Οι κούπες, όμως, δεν φαίνεται πως θα τελειώσουν εδώ για τους Πειραιώτες αφού είναι το γκραν φαβορί για το πρωτάθλημα και στο πόλο, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» μόλις χθες νίκησαν με 9-4 τη Βουλιαγμένη στην 21η αγωνιστική της Α1 και εξασφάλισαν μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο Ολυμπιακός είναι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου κληρώθηκαν με τον Νηρέα Λαμίας.

Στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 τερμάτισαν και οι Γυναίκες του Ολυμπιακού και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Οι «ερυθρόλευκες» μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και τη νίκη με 15-6 επί του Εθνικού.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη σηκώσει 7 τίτλους μέσα στο 2013 και μπορεί να φτάσει τους 13, αν στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα πάρει τα πάντα...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΑΘΛΗΜΑ

ΤΙΤΛΟΙ

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

Ποδόσφαιρο

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

Ποδόσφαιρο Νέων

Πρωτάθλημα

Μπάσκετ

-

Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα

Βόλεϊ Αντρών

Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ

-

Βόλεϊ Γυναικών

Πρωτάθλημα, Κύπελλο

-

Πόλο Ανδρών

-

Πρωτάθλημα, Κύπελλο

Πόλο Γυναικών

-

Πρωτάθλημα

 

Τελευταία Νέα