O Aδαμίδης πίσω από την ανακοίνωση

O Aδαμίδης πίσω από την ανακοίνωση

Gazzetta team
O Aδαμίδης πίσω από την ανακοίνωση

bet365

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν εκείνος που προέτρεψε τους διοικούντες να βγάλουν την ανακοίνωση της ΠΑΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής με το συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Σταύρο Αδαμίδη βρίσκονταν οι Δημητρέλος - Μπρουσιανός και μετά από την προτροπή του πρώτου βγήκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της LIVE SPORT.

Ο πρώην πρόεδρος σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον Ηλία Μπρουσιανό και τον Αβραάμ Κασνακίδη, συναποφάσισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής να τα βάλουν με όλους και με όλα!

Ο Αδαμίδης ήταν αυτός που έδωσε την εντολή να κηρύξουν... πόλεμο προς όλες τις κατευθύνσεις και να βγάλουν μία πολύ επιθετική ανακοίνωση, παρά τις αντιρρήσεις των υπολοίπων. Ωστόσο επισήμανε ότι δεν πρέπει να ακουμπήσουν στην ανακοίνωσή τους, τους εισβολείς, κάτι που τελικά έγινε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα