«Ένας ακόμα πόλεμος για τον Άρη!»

«Ένας ακόμα πόλεμος για τον Άρη!»

Gazzetta team
«Ένας ακόμα πόλεμος για τον Άρη!»

bet365

Ο Σούλης Παπαδόπουλος συνεχίζει τις προσπάθειες για να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, τονίζοντάς τους ότι πρέπει να κερδίσουν την Ξάνθη έτσι ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια.

Η ποινή της Ένωσης που τελικά ήρθε κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τον Άρη, ωστόσο επειδή το... θρίλερ της ΑΕΚ θα συνεχιστεί στο Εφετείο, οι «κίτρινοι» θέλουν να «καθαρίσουν» μόνοι τους μέσα στο γήπεδο, ώστε να έχουν στη συνέχεια την απαραίτητη ηρεμία για να δουν το μέλλον. Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπαθεί αυτές τις μέρες να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση. «Πρέπει να κερδίσουμε και σε αυτό το ματς και μετά έχουμε χρόνο για να βρούμε την ηρεμία μας. Μας περιμένει ένας ακόμα πόλεμος και πρέπει να τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα