«Θα παίξει σημαντικό ρόλο το οικονομικό»

Gazzetta team
«Θα παίξει σημαντικό ρόλο το οικονομικό»

bet365

Για την άνοδο της ομάδας του στη Γ΄ Εθνική και το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς μίλησε ο προπονητής της Κοζάνης Γιάννης Παρασκευάς.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μακεδονίας ερωτηθής για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν απάντησε τα εξής: ''Εχουμε κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο (σ.σ. Αγάπιο Γαβριηλίδη). Έχουμε βάλει κάτω κάποια πράγματα, όμως πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό. Τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί τι μπορεί να κάνει η διοίκηση και που μπορεί να φτάσει το μπάτζετ''.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επόμενη μέρα: ''Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που ήδη ξεκινήσαμε. Μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας και των ανθρώπων που δούλεψαν. Η ομάδα θα στηριχθεί σε παιδιά της περιοχής, ενώ θα γίνουν και δύο-τρεις προσθήκες, εφόσον βέβαια πάνε όλα καλά''.

Ολοκληρώνοντας ο προπονητής της ομάδας της Κοζάνης έκανε ένα μίνι απολογισμό για τη χρονιά που τελείωσε: ''Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, επιτεύχθηκε και, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο! Πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύαμε κάθε Κυριακή! Πλέον, έχουμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στο οποίο έχουμε περάσει ήδη στη β' φάση. Οπως και να 'χει, η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τα τέλη Μαϊου''.

 

Τελευταία Νέα