Ενθουσιασμένος με Νόριτς ο Βολφσβίνκελ

Ενθουσιασμένος με Νόριτς ο Βολφσβίνκελ

bet365

Η Νόριτς ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος στην προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα οικονομικά προβλήματα της Σπόρτινγκ όσο περνάει ο καιρός τόσο διογκώνονται και όπως είναι φυσικό όλοι είναι προς πώληση. Ο τελευταίος που θα αλλάξει ομάδα είναι ο Φαν Βολκσβίνκελ, ο οποίος από το καλοκαίρι θα ανήκει στη Νόριτς.

Οι Άγγλοι φέρονται να έβγαλαν από τα ταμεία τους κάπου στα 10 εκατ. ευρώ – το ποσό δεν έγινε γνωστό – ενώ ο νεαρός επιθετικός θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τα «καναρίνια». Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, έδειξε ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα σε έναν σημαντικό σύλλογο όπως η Νόριτς. Είναι το τέλειο βήμα στην καριέρα μου. Νομίζω ότι η ομάδα μου ταιριάζει απόλυτα και ελπίζω να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι μέλος του», σχολίασε ο Ολλανδός επιθετικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα