Μόνο business o Καμαρά!

Μόνο business o Καμαρά!

Gazzetta team
Μόνο business o Καμαρά!

bet365

Ο Αμπντούλ Καμαρά αρνήθηκε να ταξιδέψει για το παιχνίδι της εθνικήςΓουϊνέας όταν έμαθε πως θα βρίσκεται σε «οικονομική θέση», απαντώντας πως αγαπάει τη χώρα του, αλλά θέλει ταξίδι σε κατάλληλες συνθήκες.

Ο άσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Γουινέας, ωστόσο δεν δέχτηκε να ταξιδέψει για το Γιοχάνεσμπουργκ. Ο λόγος μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «afriquefoot-guinee.com», είναι ότι δεν ήθελε να είναι σε «οικονομική θέση» στο αεροπλάνο, ενώ δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γουινέας.

«Ο παίκτης ήθελε να ταξιδέψει σε premium θέση, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Προς μεγάλη μου λύπη μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να ταξιδεύω σε τέτοια θέση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα καλέσω αντικαταστάτη», ήταν τα λόγια του, για να απαντήσει λίγο αργότερα ο Καμαρά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, που σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, έγραψε:

«Αγαπώ τη χώρα μου και θέλω να την εκπροσωπώ, αλλά υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με σεβασμό στην υγεία των παικτών. Εγώ απλά ρώτησα να ταξιδέψω κάτω από τις σωστές συνθήκες για να είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος. Δεν αρνούμαι την κλήση μου, απλά περιμένω για το εισιτήριο μου».

 

Τελευταία Νέα