«Δεν μας επηρέασε το θέμα Γκαρσία»

«Δεν μας επηρέασε το θέμα Γκαρσία»

Gazzetta team
«Δεν μας επηρέασε το θέμα Γκαρσία»

bet365

Την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχουν επηρεαστεί τα αποδυτήρια της ομάδας από την υπόθεση Γκαρσία.

Ο νεαρός άσος των «ασπρόμαυρων» υποστηρίζει πως ό,τι έχει γίνει με τον Ουρουγουανό, αφορά μόνο εκείνον και τον Γιώργο Δώνη και είναι κάτι που θα πρέπει να λύσει η διοίκηση. Παράλληλα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη «Nova» στο... όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του Δικεφάλου εκτός από την πρώτη θέση στα πλέι οφ, είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου:

Αρχικά είπε: «Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατοί εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και φτάσαμε στη νίκη».

Για το γεγονός ότι δεν είναι το ίδιο καλοί στα εκτός έδρας ματς: «Εντάξει πρέπει και στα εκτός έδρας παιχνίδια να είμαστε συγκεντρωμένοι , να πιέζουμε τον αντίπαλο ψηλά και να μην τον αφήνουμε να κάνει το παιχνίδι του. Σίγουρα όταν παίζουμε μέσα στην Τούμπα με αυτό τον κόσμο, μας βοηθάει πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν μπαίνουμε δυνατά στα εκτός έδρας. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό για να πάμε καλά και στα πλέι οφ».

Για το αν έχουν επηρεαστεί τα αποδυτήρια από το θέμα του Γκαρσία με τον Δώνη: «Όχι δεν έχουν επηρεαστεί τα αποδυτήρια. Όλοι είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια οικογένεια. Τώρα αυτό είναι θέμα του Γκαρσία με τον προπονητή. Ξέρουμε την αξία του Πάμπλο και πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο. Αυτό όμως θα πρέπει να το λύσει η διοίκηση».

Για την έλευση του Ιβάν Σαββίδη: «Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ ήμουν 13 ετών. Οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές. Δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να βοηθάει και τις υποδομές. Με την έλευση του κύριου Σαββίδη άλλαξαν όλα. Είναι σε κάθε παιχνίδι στο πλευρό μας, βοηθάει πολύ τον σύλλογο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος έχει έρθει για να βοηθήσει. Από αυτά που λέει δεν ήρθε τυχαία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλει στην ομάδα του ΠΑΟΚ να μην γίνονται αδικίες και προσπαθεί για αυτό. Έχει δηλώσει ότι του αρέσει να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Ο κόσμο έδειξε και με τον Παναθηναϊκό ότι είναι δίπλα μας. Από εκεί και πέρα τους περιμένουμε να είναι δίπλα μας και στα πλέι οφ».

Για τη συμμετοχή του στην ομάδα: «Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ έπαιζα σέντερ φορ. σιγά - σιγά έπαιζα δεξί και αριστερό χαφ, όμως σε ένα παιχνίδι στη δεύτερη ομάδα δεν είχαμε δεξί μπακ. Αναγκάστηκα να αγωνιστώ εκεί, έπαιξα καλά και καθιερώθηκα. Με βοηθάει πολύ που ήμουν επιθετικογενής παίκτης γιατί πλέον οι μπακ ανεβαίνουν ψηλά και προσπαθούν είτε να βάλουν γκολ είτε με σέντρες να δημιουργήσουν κάποιο γκολ. Εγώ προσπαθώ να γίνομαι συνέχεια καλύτερος. Θέλω να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και για αυτό δουλεύω σκληρά».

Για το πώς σκέφτεται την επόμενη σεζόν: «Την επόμενη σεζόν την ονειρεύομαι να είμαστε στην Ευρώπη είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα. Με την έλευση του κύριου Σαββίδη έχουμε ανέβει επίπεδο. Το καλοκαίρι θα έρθουν και άλλοι παίκτες και πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει ακόμη ένα επίπεδο. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στα πλει οφ για και να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν θεωρεί τον Αστέρα Τρίπολης τον μεγάλο αντίπαλο στα πλέι οφ: «Δεν θεωρώ ότι ο μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο Αστέρας. Όλες οι ομάδες είναι καλές, όμως αν παίξουμε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν και θα βγούμε άνετα πρώτοι. Στόχος μας είναι το Κύπελλο και η πρώτη θέση στα πλέι οφ για φέτος».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Αρχικά θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα. Από εκεί και πέρα θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια και γιατί όχι να γίνω και αρχηγός κάποια στιγμή. Δεν σκέφτομαι το εξωτερικό αφού αυτή τη στιγμή για εμένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ».

Για τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα: «Μας έχουν βοηθήσει πολύ οι παίκτες που ήρθαν. Άλλοι έχουν προσαρμοστεί πιο γρήγορα άλλοι ήθελαν περισσότερο χρόνο. Το καλοκαίρι πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα υποβιβαστούν: «Δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα. Για τις ομάδες που κινδυνεύουν κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Όποια ομάδα καταφέρει να κρατήσει τον αντίπαλο μακριά από την άμυνα της θα καταφέρει να σωθεί. Υπάρχουν όμως τέσσερα ματς ακόμη και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Συγκεκριμένα στην ΑΕΚ από τη στιγμή που πήγε ο Λίνεν παίζει καλά αμυντικά. Προσπαθεί να κρατήσει το μηδέν πίσω και να χτυπήσει στην κόντρα».

Για την τιμωρία του Σαλπιγγίδη: «Πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιη. Ο Δημήτρης δεν έχει δείξει ποτέ ότι είναι τέτοιος χαρακτήρας. Πιστεύω ότι τον αδικεί γιατί είναι χρήσιμος τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την εθνική και πρέπει να βρίσκεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ελπίζω να μειωθεί η ποινή του. Ο Σαλπιγγίδης προσωπικά για εμένα είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και άνθρωπος. Αυτό που έκανε δεν πιστεύω ότι ήταν μούτζα. Τέτοιους ποδοσφαιριστές πρέπει να τους σέβεσαι ακόμη περισσότερο γιατί δεν έχουν προκαλέσει ποτέ».

Για τον πανηγυρισμό του Κατίδη: «Ο Κατίδης δεν πιστεύω ότι ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν το σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή. Από εκεί και πέρα όμως θα αποκλειστεί από την εθνική και θα πρέπει να περιμένουν να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα