«Χ»αρούμενοι κι οι δυο! (vids)

Νίκος Τσιώκος
«Χ»αρούμενοι κι οι δυο! (vids)

bet365

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 17' με τον Λισγάρα, όμως ο Παπάζογλου ισοφάρισε για τον ΟΦΗ στο 39', με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και συνάμα ικανοποιημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι έπαιξαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δυο προπονητές. Για τον Λεβαδειακό ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μεντί αριστερά στην άμυνα, ο Μουλόπουλος δεξιά και οι Χοσέμι, Λισγάρας τα δυο στόπερ. Οι Ζησόπουλος, Κόρμπος αποτελούσαν τα αμυντικά χαφ, με τους Ακόστα, Ροζέριο, Πόι να είναι από αριστερά προς τα δεξιά μπροστά τους. Μοναδικός προωθημένος ο Βασιλείου.

Για τον ΟΦΗ κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Γουναρίδης. Το αριστερό άκρο της άμυνας κάλυπτε ο Ιωαννίδης, το δεξί ο Μπούρμπος, με τους Σαρ και Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Μπανούσης, Βερόν και μπροστά τους οι Βιτώρος (αριστερά), Λαμπρόπουλος (άξονα) και Κουτσιανικούλης (δεξιά). Μόνος του στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Καλύτερος ο Λεβαδειακός, κεφάλι με Λισγάρα

Ο Λεβαδειακός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή και τις φάσεις και έφτασε σχετικά γρήγορα στην επίτευξη ενός τέρματος. Οι Βοιωτοί... προειδοποίησαν στο 12', όταν ο Ροζέριο γύρισε για τον Πόι και ο τελευταίος έκανε το σουτ από αριστερά, με την μπάλα να φεύγει παράλληλα προς την εστία του Γουναρίδη. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Λισγάρα να σηκώνεται μόνος του για την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Απάντησε ο ΟΦΗ

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση, παρά τις φάσεις των γηπεδούχων. Στο 23' ο Ακόστα έβγαλε τη σέντρα και ο Ζησόπουλος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ αυτή του Ζησόπουλου στο 37' κατέληξε στην αγκαλιά του Γουναρίδη.

Μάλιστα, οι Ομιλίτες είχαν... προειδοποιήσει στο 31' με ένα σουτ του Μπανούση και στο 39' έφτασαν στην ισοφαάριση. Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Παπάζογλου, αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, παρά την πίεση από τρεις παίκτες, με τον Κυριακίδη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Λίγα πράγματα

Με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη οι δυο ομάδες δεν είχαν να προσφέρουν και πολλά. Ο Λεβαδειακός είχε και πάλι την κατοχή, πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ. Η κεφαλιά του Βασιλείου στο 49' κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ αυτή του ίδιου παίκτη στο 60' πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γουναρίδη. Ακολούθησαν οι αλλαγές από Παράσχο και Πετράκη, με τους δυο προπονητές να κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν το γκολ. Αυτό δεν έγινε, με Λεβαδειακό και ΟΦΗ να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος ικανοποιεί και τους δυο.

Man of the match: Δεν μπορεί να διακριθεί κάποιος παίκτης ως ο καλύτερος του αγώνα, έτσι όπως εξελίχτηκε.

Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του ΟΦΗ παρουσίασε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο και στις φάσεις του Λεβαδειακού και σε μια από αυτές το πλήρωσε. Επίσης, το κακό θέαμα, κυρίως, στην επανάληψη.

Στο ύψος του: Τόσο ο Χρήστος Λισγάρας, που άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό όσο και ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος ισοφάρισε για τον ΟΦΗ.

Η γκάφα: Την έκανε η άμυνα του ΟΦΗ στο 17'. Ο Λισγάρας ήταν μόνος του στην καρδιά της άμυνας των Κρητικών και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Το στραγάλι: Δίχως προβλήματα έβγαλε το ματς ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, που δεν είχε τη δύσκολη φάση. Καλή δουλειά και από τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Ένα ματς, το οποίο θα μπορούσε να λήξει ακόμα και 0-0. Θέαμα μέτριο έως κακό, φάσεις λίγες, με τα δυο γκολ να προέρχονται από λάθη της άμυνας του Λεβαδειακού και από την εξαιρετική ενέργεια του Κουτσιανικούλη του ΟΦΗ. Εν τέλει το 1-1 αφήνει ικανοποιημένες αμφότερες τις ομάδες, που μοιράστηκαν το βαθμό και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια, ώστε να μην μπουν σε... μπελάδες στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις ομάδων

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα (90'+1' Μίλιεβιτς), Ροζέριο (65' Ρομέου), Πόι (78' Καγιεχόν), Βασιλείου.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Μπανούσης (78' Μακρής), Βερόν (90' Ζαχαράκης), Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (46' Ζορμπάς), Παπάζογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα