«Να στηριχθεί από όλους ο Μασάντο»

Δημήτρης Τομαράς
«Να στηριχθεί από όλους ο Μασάντο»

bet365

Με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, διευκρίνισε πως ο Πάολο Μασάντο θα πρέπει να στηριχθεί από όλους και κυρίως απο τον κόσμο.

Κώστας Καραπαπάς στον Sentra 103.3: «Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι ιερή και για εμάς αυτό που συμβαίνει με τον Μασάντο είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Εμείς, σαν οργανισμός, δεν θέλουμε οι οπαδοί μας να παρουσιάσουν ένα νέο φαινόμενο. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αποδοκιμαστεί κάποιος παίκτης μας. Αν ο Μασάντο ακόμα δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα αυτό που θέλουμε όλοι μας, χρειάζεται να στηριχτεί από την διοίκηση και τον κόσμο.

Στην δική μου κλίμακα, δεν είναι κόσμια συμπεριφορά να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης. Αυτοί είναι οι στρατιώτες του Ολυμπιακού, που ματώνουν τη φανέλα. Πρώτα από όλα εμείς, κι όταν λέω εμείς εννοώ και τον κόσμο, θέλουμε ο παίκτης να αποδώσει. Οι φίλαθλοι προκαλούν πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες. Δεν χρειάζεται να αντιδρούν έτσι.

Χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή. Με το χειροκρότημά τους να στηρίξουν τον παίκτη και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Ευτυχώς, σήμερα ο Μασάντο κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας, για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν. Αραγε αυτοί εκεί δεν ξέρουν κάτι παραπάνω; Η κλήση του ήταν κάτι πολύ θετικό, καθώς ο παίκτης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα χθεσινά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα