Φιγκερόα: «Για τη νίκη στην Θεσσαλονίκη»

Νίκος Αθανασίου
Φιγκερόα: «Για τη νίκη στην Θεσσαλονίκη»

bet365

Ευχαριστημένος από το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, με τον Αργεντίνο να τονίζει πως πλέον οι «πράσινοι» θα πρέπει να πάνε στη Τούμπα για να νικήσουν τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Αργεντίνος που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, ανέφερε: «Είμαι ευτυχισμένος για το γκολ που πέτυχα που ήταν το πρώτο μου με τον Παναθηναϊκό. Πήραμε μία σημαντική νίκη σήμερα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε στην Θεσσαλονίκη να πετύχουμε τη νίκη και να πάμε στα πλέι οφ».

Για τον πανηγυρισμό του και που αφιέρωσε το γκολ: «Το αφιέρωσα όπως πάντα στον αδερφό μου Και ήθελα να διώξω από πάνω μου την κακή ενέργεια μετά τον τραυματισμό που είχα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα