Αναφορές FIFA για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Αναφορές FIFA για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

bet365

Εκτενέστατη αναφορά στην κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, η οποία μνημόνευσε το προ διετίας 6-0 των «ερυθρόλευκων».

Μεγάλο αφιέρωμα στην αυριανή αναμέτρηση του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρεται στον αγώνα της Κυριακής για την 25η αγωνιστική, κάνοντα ςειδική μνεία στις κατακτήσςι πρωταθλημάτων των «ερυθρόλευκων, ενώ μνημόνευσε και το προ διετίας 6-0 του Ολυμπιακού επί της «Ένωσης» στο ίδιο γήπεδο.

«Ο Θρύλος, όπως είναι γνωστός, έχει κερδίσει 39 πρωταθλήματα, ενώ έχει κατακτήσει το Κύπελλο σε άλλες 25 περιπτώσεις. Οι κοντινότεροι ανταγωνιστές, ο Παναθηναϊκός (με 20 πρωταθλήματα) και η ΑΕΚ (11), βρίσκονται πάρα πολύ πίσω» ήταν το αρχικό σχόλιο της επίσημης ιστοσελίδας της FIFA, για να προσθέσει:

«Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2005-06, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει όλα τα ντέρμπι που έδωσε με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Μία ήττα, πάντως, ήταν αυτή που την πόνεσε περισσότερο από άλλες. Τον Μάρτιο του 2011, όχι μόνο συνετρίβη με 6-0 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό, αλλά η ήττα έδωσε τον 38ο τίτλο στον Ολυμπιακό. Σαν να μην έφτανε αυτό, ισοφαρίστηκε το σκορ της μεγαλύτερης σε έκτασης νίκης που σημειώθηκε ποτέ σε ντέρμπι και αυτό είχε γίνει πριν 30 χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα