Με το μυαλό στην κούπα!

Με το μυαλό στην κούπα!

bet365

Το 2-0 της Τούμπας είχε κρίνει το εισιτήριο της 4άδας! Ο ΠΑΟΚ στην... αγγαρεία της Λιβαδειάς (0-0) απλά το τσέκαρε και σκέφτεται τελικό μέσω... Τρίπολης!

Από την μία οι γηπεδούχοι έχοντας χάσει σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα σε σημείο να κινδυνεύουν για να παραμείνουν και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με το υπέρ τους 2-0 στο πρώτο ματς, φάνηκε ξεκάθαρα πως ήθελαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων.

Ε δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο για να χαρακτηριστεί το σημερινό ματς στην Βοιωτία ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ αγγαρεία. Το 0-0 χωρίς πολλές φάσεις, έδωσε άνετα την πρόκριση στον «δικέφαλο του βορρά», που περιμένει πλέον τον νικητή του Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (οι Αρκάδες είχαν επικρατήσει με 2-1 στην Κρήτη), για να δει ποιο θα έχει απέναντί του, στην προσπάθεια για την πρόκριση στον τελικό.

Οι «πράσινοι» της Λιβαδειάς από την άλλη, έχοντας να ανατρέψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο σκορ, θα λέγαμε πως δεν προσπάθησαν όσο θα μπορούσαν, καθώς το βλέμμα τους πλέον έχει στραφεί στο πρωτάθλημα και την σωτηρία. Όσον αφορά τον αγώνα. Ήδη τον ξεχάσαμε. Δύο με τρεις φάσεις και στα 90 λεπτά, τραγικό ρυθμός και καθόλου διάθεση από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, που και αυτοί θέλουν να τον ξεχάσουν και μάλιστα γρήγορα.

Δεν βλεπόταν...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο μέρος, όπου καλή φάση υπήρξε μόνο μία, ενώ και σε άλλη μία περίπτωση ο Ιτάνζ πρόλαβε και δεν έγινε τίποτα. Όλο το πρώτο μέρος ήταν από κακό έως πολύ κακό, με τον Φερνάντο Σάντος που βρέθηκε στις εξέδρες, να σκεφτόταν μήπως δεν έκανε καλά που πήγε...

Η μοναδική σημαντική στιγμή σημειώθηκε στο 19', με τον Αθανασιάδη να βγαίνει απέναντι από τον Κυριακίδη και τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να τον νικάει. Η επόμενη που ήταν υποψία φάσης, έγινε στο 32' με τον Κατσουράνη να κάνει λάθος γύρισμα και τον Ιτάνζ να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να διώχνει σε πλάγιο.

Όταν χρειάστηκε μίλησε ο Ιτάνζ

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί λίγο περισσότερο και τον ΠΑΟΚ να κάθεται αναπαυτικά σε αυτό το 2-0 της Τούμπας, περιμένοντας να τελειώσει το ματς. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά σε δύο καλές φάσεις ο Ιτάνζ ήταν εκεί. Αρχικά στο 55' ο Μπουμάλ με εξαιρετικό φάουλ είδε τον συμπατριώτη του να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα και στο 67' ο Ιτάνζ νίκησε τον Μεντί. Αυτές ήταν και οι δύο σημαντικές ευκαιρίες, σε ένα ματς που όπως είπαμε θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Ρομέου, Γεωργίου, Μεντί, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Πόι, Ροτζέριο, Μπουμάλ (65' Βασιλείου), Μαχαίρας (78' Μίλιεβιτς)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντεφελντ, Λάζαρ, Κατσουράνης, Λίνο, Γκαρσία (70' Φωτάκης), Κάτσε, Ρομπέρ (83' Ολίσε), Λόρενς (90+ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα