H UEFA στο πλευρό του Τσακίρ

Θάνος Σαρρής
H UEFA στο πλευρό του Τσακίρ

bet365

Άνθρωπος της UEFA ξεκαθάρισε ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με τον Κουνεΐτ Τσακίρ, σχετικά με την αποβολή του Νάνι και τονίζει ότι θα τηρηθούν οι στάνταρ διαδικασίες.

Ο 36χρονος Τούρκος διαιτητής βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας, με την απόφασή του για αποβολή του Πορτογάλου να διχάζει σχεδόν όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Παρά την κριτική που έχει ασκηθεί στον Τσακίρ, η UEFA, όπως φυσικά αναμενόταν, καλύπτει τον διαιτητή και τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μαζί του.

«Δεν έχουμε πρόβλημα μαζί του. Δεν υπάρχουν θέματα για εμάς σχετικά με την αποβολή του και θα περιμένουμε για τις επίσημες αναφορές από τον παρατηρητή και τον αντιπρόσωπό μας, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες. Αν οι αναφορές αυτές εγείρουν ανησυχίες, τότε θα προχωρήσουμε σε δράσεις. Παραμένει στις λίστες μας», τόνισε στέλεχος της Ομοσπονδίας στον Guardian.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα