«Στόχος μας το Champions League»

Gazzetta team
«Στόχος μας το Champions League»

bet365

Ψηλά κοιτάει πλέον ο Αστέρας Τρίπολης με τους στόχους να έχουν αλλάξει. Ο Γιώργος Μποροβήλος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του θα παλέψει για το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου των Αρκάδων στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Όπως ξέρετε ο Αστέρας είναι μία ομάδα καινούργια στο ποδόσφαιρο. Βρίσκεται έξι χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και δεν έχει βάλει τον πήχη σε συγκεκριμένο όριο. Όμως από την περσινή παρουσία μας, πήραμε το έναυσμα για να δούμε ψηλά. Το πόσο ψηλά είναι σχετικό γιατί δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τα προβλήματα που θα είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την δική μας πορεία».

Για το αν πιστεύει στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Βεβαίως πιστεύουμε στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως πατάμε στο έδαφος, δεν πετάμε. Σας λέω ότι το θέλουμε πολύ και θα το προσπαθήσουμε. Η ομάδα είναι όντως πολύ καλή, έχουμε εξαιρετικό προπονητή και με λίγη τύχη μπορούμε. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει σταθεροποιηθεί στην 2-3 θέση, δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Πρέπει να περιμένουμε όμως και τα πλέι οφ. Πάντως ξαναλέω στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Λέντσε: «Τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Αν ο παίκτης συνεχίσει να δείχνει αυτά τα καλά δείγματα, σίγουρα θα μας ενδιέφερε να τον κρατήσουμε και την επόμενη χρονιά. Υπάρχει ρήτρα και αν πάνε καλά τα πράγματα είναι μέσα στις δυνατότητες μας να κάνουμε τον παίκτη δικό μας. Θα δούμε τα πράγματα στο τέλος, δεν βιαζόμαστε. Θα αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει και θα το δούμε. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους».

Για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου: «Σίγουρα θα γίνουν βελτιωτικές εργασίες στο υπάρχον γήπεδο για την Ευρώπη. Όμως δεν έχει φύγει από το μυαλό μας η κατασκευή ενός νέου γηπέδου αλλά αυτό θα υπαγορευτεί από κάποια πράγματα. Από την πορεία της ομάδας και από την στήριξη του κόσμου. Είναι μία μικρή πόλη και ο πληθυσμός είναι σχετικά γερασμένος, κάτι που παίζει ρόλο στην προσέλευση. Σιγά σιγά όμως ο κόσμος έρχεται κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες, ελπίζω ότι θα βελτιωθεί και αυτό».

Για την συμβολή του Τσιώλη: «Μόνο ένας τρελός δεν θα αναγνώριζε την συμβολή του προπονητή μας και δεν θα ήταν ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Κάποιες κουβέντες γίνονται, θέληση υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Θα ολοκληρωθούν και τυπικά όλα με την υπογραφή του κ. Τσιώλη».

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: «Σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις γύρω από την διαιτησία. Νομίζω ότι έχει πάει καλά φέτος σε γενικές γραμμές, δεν έχουν λείψει όμως και τα προβλήματα Η ΚΕΔ παρακολουθεί και θα τα βελτιώσει. Σε γενικές γραμμές η διαιτησία μας είναι αντίστοιχη του ποδοσφαίρου μας. Σαν Ελλάδα έχουμε το ποδόσφαιρο και την διαιτησία που μας αξίζει…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα