Προβάδισμα ΠΑΟ για τα πλέι-οφ

Gazzetta team
Προβάδισμα ΠΑΟ για τα πλέι-οφ

bet365

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα δίνουν την δική τους μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης των πλέι-οφ και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα παιχνίδια των δύο ομάδων μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή έχει τον πρώτο λόγο για να μπει στα πλέι-οφ, αφού έχει πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με τον ΠΑΣ αφού από τα έξι εναπομείναντα ματς τα τέσσερα είναι που χεριού του (τα άλλα δύο είναι ντέρμπι σε Τούμπα και Καραϊσκάκη), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι με εξαίρεση την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, έχει όλα τα ματς στην Αθήνα κάτι που σημαίνει και λιγότερη επιβάρυνση.

Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα με αμφίρροπες αναμετρήσεις έχοντας μάλιστα και τρεις επικίνδυνες εξόδους σε Πηγάδια, Γεντί Κουλέ και Τούμπα κατά σειρά. Βέβαια, όλα αυτά πρέπει να αποδειχτούν στο γήπεδο, αφού σαν αγωνιστική εικόνα ο ΠΑΣ εντυπωσιάζει με την σταθερότητα που επιδεικνύει την ώρα που ο Παναθηναϊκός φέτος έχει συνηθίσει τον κόσμο του στα σκωτσέζικα ντους.

25η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα
Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ουραγό του πρωταθλήματος Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, την ώρα που ο ΠΑΣ ταξιδεύει στα Πηγάδια για να αντιμετωπίσει την άνετη πλέον Ξάνθη. Οι «πράσινοι» αν παρουσιαστούν σοβαροί αναμένεται να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού δύσκολα η Κέρκυρα θα προβάλει αντίσταση. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ έχει επικίνδυνη αποστολή στα Πηγάδια, απέναντι στην Ξάνθη που προέρχεται από την τεσσάρα απέναντι στον Λεβαδειακό. Βέβαια, το κίνητρο είναι μεγαλύτερο στον ΠΑΣ και δεν αποκλείεται οι Ακρίτες να παρουσιαστούν χαλαροί αφού ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή.

26η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης


Μετά την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός έχει την πρώτη πραγματική δοκιμασία, αφού θα μεταβεί στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ που επίσης θα θέλει τους βαθμούς για την δική του μάχη που δίνει με τον Αστέρα Τρίπολης για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Αντίθετα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Άρη που θα καίγεται για βαθμούς για την σωτηρία, αλλά στις Ζωσιμάδες και με την εικόνα που δείχνουν οι Ηπειρώτες είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

27η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα


Το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι μετά την Τούμπα και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου δεν θα ξαναβγεί από την Αττική έχοντας από τα πέντε ματς τα τέσσερα στο ΟΑΚΑ και με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες. Μετά την Κέρκυρα είναι η σειρά του Πλατανιά να ανηφορίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο και αν το «τριφύλλι» δεν δείξει ξανά το άσχημο πρόσωπό του θα επικρατήσει των Κρητικών.
Αντίθετα, ο ΠΑΣ δίνει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου θα καίγεται για βαθμούς αφού κινδυνεύει, ενώ πάντα και τα ματς με τον ΠΑΣ έχουν την δική τους ιδιαιτερότητα και οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου θα δώσουν ένα ντέρμπι.

28η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ


Ξανά εντός έδρας παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που αυτή την φορά φιλοξενεί τον Πανιώνιο ο οποίος λογικά θα έχει καθαρίσει και την υπόθεση παραμονή και θα είναι αδιάφορος. Λογικό φαβορί οι «πράσινοι» θα πάρουν άλλους τρεις βαθμούς.
Τους τρεις βαθμούς αναμένεται να πάρει και ο ΠΑΣ που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ η οποία όμως αν δεν έχει καθαρίσει την παραμονή της μπορεί να παίζει και την ύπαρξή της στους Ζωσιμάδες. Με βάση την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων οι Ηπειρώτες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

29η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα


Προτελευταία αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο «Καραϊσκάκη» για το ντέρμπι αιωνίων. Ο Ολυμπιακός ο οποίος έχει αναδειχθεί ήδη πρωταθλητής έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη την ώρα που ο ΠΑΣ αναμένεται να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κέρκυρα που δύσκολα δεν θα έχει αποφύγει τον υποβιβασμό.

30η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Βέροια
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα


Τελευταία αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός κλείνει την αυλαία απέναντι στην Βέροια που δεν αποκλείεται να παίζει την ύπαρξή της στο ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά η ομάδα του Φάμπρι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Αντίθετα, ο ΠΑΣ ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και στη Τούμπα όπου περιμένει ο ΠΑΟΚ ο οποίος δεν αποκλείεται να παλεύει ακόμα για την δεύτερη θέση. Οι Ηπειρώτες θα πάνε με οδηγό το περσινό διπλό, αλλά πάντοτε είναι δύσκολα τα πράγματα στο συγκεκριμένο γήπεδο για οποιαδήποτε ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα