«Να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τους λόγους που η ομάδα δεν πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

Για τους λόγους που ο Πανιώνιος δεν είχε καλή εικόνα σε πολλά παιχνίδια: «Καθαρά αγωνιστικό είναι το πρόβλημα. Και οι τραυματισμοί, αλλά και κάποιες απώλειες ποδοσφαιριστών έπαιξαν τον ρόλο τους. Την οικονομική κατάσταση την ξέρουμε, δεν είχαμε περιθώρια μεταγραφών και έτσι ήταν τα πράγματα».

Για τις χειμερινές μεταγραφές: «Δεν είχαμε την πολυτέλεια να ψάξουμε. Δεν υπήρχαν παίκτες ελεύθεροι που θα μπορούσαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Προσπαθήσαμε όπως λες οι ομάδες, να καλύψουμε κενά και όχι να κάνουμε μακρόπνοο σχεδιασμό. Πάντως και ο Τόσκας και ο Παντίδος κατάφεραν να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν».

Για το γεγονός πως δεν αποκτήθηκε επιθετικός: «Δεν γινόταν να βρούμε κάποιον έμπειρο επιθετικό, που θα μας έλυνε το πρόβλημα, από την στιγμή που ανανέωσε ο Κουλουχέρης».

Για το πόσους βαθμούς χρειάζονται, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα την παραμονή: «Δεν έχω μπει σε αυτή την διαδικασία. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Έχω πει και στους παίκτες ότι δε πρέπει να δίνουμε τον χαρακτήρα του τελικού σε κάθε παιχνίδι. Όταν βλέπουμε ένα παιχνίδι ως τελικό μεγαλώνει όπως είναι λογικό το άγχος στους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να υπολογίσω το όριο που θα φτάσει. Θα φανεί στο τέλος. Πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς, ούτε να ζητάμε μαξιλαράκια ασφαλείας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε κάποια προβλήματα, όμως έχουμε μάθει να ζούμε με τις απουσίες. Τα κενά των παικτών που θα λείπουν μπορούν να καλυφθούν. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, όμως πιστεύω ότι τον κοιτάξουμε στα ματιά. Τον σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν θα μπούμε με φόβο».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Κούρος: «Προέχει η υγεία του ποδοσφαιριστή Θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Θέλω να τον έχω έτοιμο 100% όταν πραγματικά τον χρειαστώ».

Για τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς: «Σε ένα βαθμό φταίνε και τα γήπεδα στο Κορωπί. Δεν ήταν στην κατάσταση που θα έπρεπε. Χρειάζεται, όμως, όπως ξέρετε κόστος για να συντηρηθούν και αυτή τη στιγμή δεν περισσεύουν χρήματα στην ομάδα. Ένας ακόμη λόγος είναι οι επιβαρύνσεις που δέχτηκαν οι παίκτες σε πολλά παιχνίδια».

Για το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας: «Στον πρώτο γύρο μπορεί να μην πάταγε περιοχή το δεκάρι, αλλά πάταγαν οι υπόλοιποι παίκτες, όπως και το ένα μας μπακ. Η πίεση πλέον αυξάνεται και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Έτσι είναι λογικό να μην ικανοποιούμε απόλυτα τον κόσμο. Τώρα όμως κοιτάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό σε κάνει να πρέπει να είσαι αποτελεσματικός και όχι δημιουργικός. Βρίσκουμε σιγά -σιγά πάλι την ηρεμία μας στο γήπεδο και το κράτημα της μπάλας που θέλουμε. Στο ματς με τον Πανθρακικό κρατήσαμε σωστά την μπάλα».

Για την κατάσταση που θα είναι η ομάδα το Καλοκαίρι: «Δεν ξέρω τι θα γίνει το Καλοκαίρι από τώρα. Θα κλείσει μία ακόμη σεζόν με δυσκολίες. Το ρόστερ που θα έχουμε, αυτό θα κοιτάμε και με αυτό θα παλεύουμε. Είναι λίγο μακριά όμως το Καλοκαίρι».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει και τι θέλει από την ομάδα: «Να κοιτάξουμε να μην ξαναχάσουμε. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα μπαίνουμε στο γήπεδο και θα κοιτάμε να βρούμε αυτό που είχαμε. Το κράτημα της μπάλας και να είμαστε σωστοί στις γραμμές μας και στην συνοχή μας. Λίγα πράγματα πρέπει να προσέξουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα