«Ο Τοροσίδης κέρδισε τους οπαδούς της Ρόμα»

«Ο Τοροσίδης κέρδισε τους οπαδούς της Ρόμα»

Gazzetta team
«Ο Τοροσίδης κέρδισε τους οπαδούς της Ρόμα»

bet365

Ο Βαλέριο Πιτσιόνι, αρχισυντάκτης της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» μίλησε για την υποδοχή του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα και υποστήριξε ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει κερδίσει τον κόσμο.

Ο «Τόρο» σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Τζιαλορόσι στο παιχνίδι με την Αταλάντα, στο οποίο ξεκίνησε ξανά βασικός. Ο Πιτσιόνι, με δηλώσεις του στον Sentra FM για την υποδοχή του Έλληνα άσου και το τι μπορεί να προσφέρει στη Ρόμα.

Αναλυτικά δήλωσε:
Για το πώς αντιμετωπίζουν οι οπαδοί της Ρόμα τον Βασίλη Τοροσίδη: «Αρχικά υπήρχε δυσπιστία, καθώς οι οπαδοί περίμεναν ένα μεγαλύτερο όνομα. Από εκεί πέρα ο Τοροσίδης με τις εμφανίσεις του κέρδισε τον κόσμο, κέρδισε την καρδιά των οπαδών και με το γκολ που σημείωσε χθες. Ήρθε ο νέος προπονητής, ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι και ο Τοροσίδης μαζί και με τους υπόλοιπους νέους παίκτες που ήρθαν συμβολίζει αυτή την αλλαγή. Ολοι προσπαθούν να δώσουν κάτι διαφορετική στην Ρόμα η οποία βρίσκεται σε προσπάθεια ανάκαμψης»
Για το τι προσφέρει στην Ρόμα ο Τοροσίδης: «Ο νέος προπονητής της Ρόμα ρίχνει πολύ βάρος στην τακτική και σε αυτό ο Τοροσίδης βοηθάει πολύ. Είναι ένα παίκτης ο οποίος βλέπει γήπεδο, είναι πειθαρχημένος και αποτελεί το «κλειδί» σε αυτό που προσπαθεί να εφαρμόσει ο Αντρεατσόλι».
Για το πώς αντιμετωπίζουν οι οπαδοί της Ρόμα τους Ελληνες που έχουν περάσει από την ομάδα, καθώς υπάρχει ακόμη ο Ταχτσίδης, ενώ στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της και οι Χούτος, Δέλλας: «Ο Δέλλας έχει αφήσει μια πολύ καλή ανάμνησης στους οπαδούς. Ο Ταχτσίδης για κακή του τύχη ανέλαβε μεγάλη ευθύνη από νωρίς καθώς ο προηγούμενος προπονητής ο Ζέμαν τον χρησιμοποιούσε στην θέση του Ντε Ρόσι, ενός από τα αφεντικά των αποδυτηρίων της Ρόμα μαζί με τον Τότι. Σιγά σιγά θα μπορέσει να βοηθήσει. Η Ρώμη είναι μια ποδοσφαιρική πόλη που απαιτεί πολλά, αλλά και δίνει πολύ. Ο κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται πρέπει να βρει ισορροπία και εν συνεχεία να βοηθήσει από την πλευρά του ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»
Για τον Κονέ και αν μπορεί να πετύχει στην Λάτσιο σε ενδεχόμενο απόκτησής του όπως φημολογείται: «Στην Ιταλία δεν υπάρχει υπομονή. Για έναν νέο ποδοσφαιριστή που έρχεται μάλιστα από το εξωτερικό το ζητούμενο είναι να μπορέσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο ιταλικό πρωτάθλημα και να καταφέρει ανταποκριθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κάποιοι παίκτες το κάνουν κάποιοι άλλοι όχι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα