«Να σκοράρουμε στη Νέα Σμύρνη»

Gazzetta team
«Να σκοράρουμε στη Νέα Σμύρνη»

bet365

Ο Χρήστος Μελίσσης τόνισε ότι η ψυχολογία των παικτών του Πανθρακικού είναι σε πολύ καλό σημείο και τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νέα Σμύρνη.

Η ψυχολογία στον Πανθρακικό είναι πολύ καλή, με τον Δερμιτζάκη να τονίζει στους παίκτες του ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη επί του Πανιωνίου. Το ίδιο πιστεύει και ο Χρήστος Μελίσσης. Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Έλληνας αμυντικός έδωσε το σύνθημα.

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα Πανιώνιος-Πανθρακικός; Σε απόδοση 2.05 στη vistabet

Αρχικά, αναφέρθηκε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπου η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά: «Ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι τα Γιάννενα και πιστεύω πως αυτός ο βαθμός θα αποδειχθεί πολύτιμος για τη συνέχεια. Ψυχολογικά είμαστε καλά, θέλουμε να κρατήσουμε για ένα ακόμα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα αλλά θα πρέπει και να σκοράρουμε».
Όσον αφορά τον πήχη που έχει ανέβει για την ομάδα της Κομοτηνής τόνισε: «Σίγουρα έχει ανέβει το επίπεδο και η πίεση αλλά με τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Ο Πανιώνιος έχει μπει και αυτός στη φάση της σωτηρίας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αν παίξουμε όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι».
Τέλος, μίλησε για τον Πανιώνιο: «Είναι μία ομάδα υπολογίσιμη, με μεγάλη ιστορία και ξέρουμε ότι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να μας κερδίσουν. Το παιχνίδι θα κριθεί στην ψυχή και τη θέληση που θα δείξουν η ομάδα και θα φανεί ποιος θέλει περισσότερο τους βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα