Να «κλειδώσει» το κέντρο του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Να «κλειδώσει» το κέντρο του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιάννης Παπακώστας ετοιμάζει ένα σχήμα με ενισχυμένο κέντρο, προκειμένου η Κέρκυρα να καταφέρει να περιορίσει τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ και να του κόψει το ρυθμό.

Η νίκη επί του Πανιωνίου άνοιξε την όρεξη στους «Φαίακες», οι οποίοι γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο. Ο Παπακώστας, ως προπονητής της Καλλιθέας, είδε την ομάδα του Δώνη να βάζει έξι γκολ στη δική του και πλέον ως τεχνικός της Κέρκυρας θέλει να πάρει.. εκδίκηση. Στόχος είναι να μην υπάρξουν κενά στην άμυνα και να αποφευχθούν τα αμυντικά λάθη που μπορούν να κοστίσουν.

Έτσι, ετοιμάζει ένα σχήμα 3-5-2, με τους ακραίους να έχουν κυρίως αμυντικά καθήκοντα και τα αμυντικά χαφ να θωρακίζουν την άμυνα. Με τον τρόπο αυτό θέλει να κάνει τη ζωή δύσκολη στον ΠΑΟΚ και «χτυπήσει» αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα