Τα «πήραν» οι παίκτες με Ξενιάδη

Τα «πήραν» οι παίκτες με Ξενιάδη

Γράφει ο... Αετός!
Τα «πήραν» οι παίκτες με Ξενιάδη

bet365

Έντονος ήταν ο εκνευρισμός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά το... φιάσκο της υπόθεσης Ξενιάδη, αφού θεώρησαν ότι χρησιμοποιήθηκαν.

Μεγάλη ήταν η δυσαρέσκεια των παικτών της Ένωσης, έπειτα από την επιβεβαίωση της είδησης που ήθελε τον Βασίλη Ξενιάδη να είναι ο... άγνωστος δανειοδότης της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου εξακολουθούν να βρίσκονται στα όριά τους και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή θεωρούν πως χρησιμοποιήθηκαν ως μοχλός πίεσης από τη διοίκηση του συλλόγου. Εκείνο που τόνιζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις είναι πως έχουν μείνει μόνοι τους, ενώ έκαναν λόγο και για γελοίες καταστάσεις, σημειώνοντας παράλληλα πως τελικά ήταν εκείνοι οι οποίοι εκτέθηκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα