«Πρόσεξε Βενγκέρ!»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Πρόσεξε Βενγκέρ!»

bet365

Βενγκέρ σε... κρίση, οι Άγγλοι βάζουν μπροστά τα στατιστικά τους στοιχεία και χτυπάνε καμπανάκι κινδύνου στον Αλσατό τεχνικό! Θα είναι ο... 38ος;;

Ηλεκτρικές καρέκλες στην Αγγλία και η φετινή σεζόν αποδεικνύεται η χειρότερη για τους προπονητές στο Νησί! Το 40% των προπονητών που άρχισαν φέτος έχουν αποχωριστεί τον πάγκο τους και η «Daily Mail» χτυπά το καμπανάκι στον Βενγκέρ! Ο... αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει σε δύσκολη θέση τον Αλσατό και οι Βρετανοί κάνουν λόγο πως είναι πιθανή μια απομάκρυνση πριν το τέλος της σεζόν.

Με αφορμή την... πίεση που αισθάνεται ο Βενγκέρ, αλλά και την παραίτηση του Ντι Κάνιο, οι Αγγλοι βγάζουν... κομπιουτεράκια και τονίζουν πως η κατάσταση με τις αποχωρήσεις τεχνικών ξεπέρασε κάθε όριο. Το ποσοστό είναι το υψηλότερο πενταετίας, καθώς έχουν απολυθεί 37 (έχουν παραιτηθεί 13 προπονητές), ενώ αναρωτιούνται αν ο Βενγκέρ θα είναι ο επόμενος!

Από την Πρέμιερ Λιγκ έχουν χάσει τη θέση τους οι Ντι Ματέο (Τσέλσι), Χιουζ (ΚΠΡ) και Αντκινς (Σαουθάμπτον). Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ως φαβορί για τον επόμενο τον Βενγκέρ και ακολουθεί ο Μαντσίνι. Τον Φεβρουάριο πάντως έχουν φύγει πέντε προπονητής, Ντίκοφ από Όλνταμ, Κερλ από Νοτς Κάουντι, ΜακΛις από Νότιγχαμ, Γουέστλι από Πρέστον και Ντι Κάνιο από Σουίντον!

Αναλυτικά ο πίνακας με τις φετινές αποχωρήσεις από το Νησί!


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα