Το «παλεύει» για Λεβάντε ο Φουστέρ

Το «παλεύει» για Λεβάντε ο Φουστέρ

Gazzetta team
Το «παλεύει» για Λεβάντε ο Φουστέρ

bet365

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Νταβίντ Φουστέρ ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς με την Λεβάντε στο «Γ. Καραϊσκάκγης».

Οι πιθανότητες μπορεί να μην είναι υπέρ του, αλλά ο Ισπανός μέσος είναι διατεθειμένος να το... παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της Πέμπτης. Την Δευτέρα μάλιστα κι ενώ είχε δοθεί κανονικά ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν στο Ρέντη για να προπονηθούν, μεταξύ αυτών και ο Φουστέρ.

Αισιοδοξία δημιουργεί το γεγονός πως ο άσος των πρωταθλητών ανέβασε ένταση στο πρόγραμμά του και όπως όλα δείχνουν το πέρασε με επιτυχία. Είναι σαφές ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους συμπατριώτες του, αλλά η τελική έγκριση θα δοθεί από το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα