Οι καυτοί διάλογοι Φάμπρι-παικτών

Οι καυτοί διάλογοι Φάμπρι-παικτών

Μίλων Φιρίκης
Οι καυτοί διάλογοι Φάμπρι-παικτών

bet365

Τι πραγματικά έγινε χθες στην Παιανία; Καυγάδισε ο Φάμπρι με τον Σο και άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού και αν ναι τι ειπώθηκε μεταξύ τους; Ο Μίλων Φιρίκης και οι «Μικροί Ήρωες» έχουν τις απαντήσεις.

Λήξη συναγερμού φίλοι μου. Ξέρω ότι πήγε η καρδιά σας στην Κούλουρη χθες μόλις πληροφορηθήκατε ότι τρίζει η καρέκλα του Φάμπρι, όμως ευτυχώς αποδείχτηκε ότι ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει. Δόξα τω Αλαφούζω η ΠΑΕ στηρίζει τον Ισπανό και το όνειρο εκατομμυρίων θαυμαστών του, να τον δουν να μακροημερεύει στην Παιανία. Μαζί με τα λιοντάρια του.

Για να γράψω την αμαρτία μου, συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο της «Πράσινης» για το επεισόδιο: «Πολύ κακό για το τίποτα». Σε όλες άλλωστε τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες τύπου Μποτσουάνα συμβαίνουν τέτοια μικρά και χαριτωμένα περιστατικά σαν τα χθεσινά. Δεν χάθηκε και ο Γκόντζος.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την καλή εφημερίδα ύστερα από ένα λάθος του Πίντο: «Η… μπάλα πήρε πρώτα τον Πίντο, τον οποίο είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση (σ.σ. σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που πίνει νερό στο όνομά τους). Ο Φάμπρι άρχισε να του φωνάζει και να βρίζει, αλλά όχι σε προσωπικό επίπεδο: “Τι μαλ… είναι αυτές που κάνεις; Πότε θα βάλεις μυαλό εσύ γ… την πουτ… μου;”. Ένας ισπανόφωνος παίκτης εξήγησε στους απορημένους Έλληνες: “Βρίζει πάλι, είναι σε άσχημη μέρα”».

Προφανώς ο ισπανόφωνος παίκτης δεν ξέρει από Φάμπρι. Γιατί τον κόουτς της καρδιάς μας σε άσχημη μέρα τον λες, αν ολοκληρωθεί προπόνηση χωρίς να κάνει download καμιά 15αριά μπινελοκάντηλα. Όταν βρίζει μην τον φοβάσαι, στις καλές του είναι…

Μετά το ξεσπασματάκι του κόουτς τον λόγο πήρε ο Εσπάρθα, ο οποίος στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τον Πίντο, έκανε τον Φάμπρι μπλε σαν στρουμφάκι. Έγραψε το «Goal»: «Η παρέμβαση του Εσπάρθα φόρτωσε ακόμα περισσότερο τον 57χρονο τεχνικό, ο οποίος τα έβαλε και με τον συμπατριώτη του: “Βούλωσέ το εσύ, μη μιλάς όταν κάνω παρατηρήσεις. Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Μην προσπαθείς να τον καλύψεις. Είδα τι έγινε”».

Έτσι γλυκά και όμορφα τελείωσαν η προπόνηση και τα καλά και άρχισαν τα καλύτερα. Η «Πράσινη» έχει τις καυτές λεπτομέρειες: «Ο Φάμπρι πλησίασε προς το μέρος όλων και χαμογελώντας έκανε μια κίνηση σαν να γονατίζει (αλλά δεν το έκανε εν τέλει)». Αν δεν το καταλάβατε, ο κόουτς προσποιήθηκε γονάτισμα! Λογικά όπου να ‘ναι θα γίνει και ανέκδοτο μεταξύ των παικτών: «Γιατί ο Φάμπρι προσποιείται γονάτισμα; Γιατί νομίζει ότι μας ενδιαφέρει».


Η «Live Sport» προσθέτει άλλη μια πινελιά στην μαγική κίνηση του Φάμπρι: «Γονάτισε (κατά άλλους έκανε υπόκλιση) σε ένδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας». Για να ολοκληρώσει το «Goal»: «Έκανε μια μικρή υπόκλιση στους παίκτες με τις παλάμες ενωμένες». Ανακεφαλαιώνω: Ο αγαπησιάρης Φάμπρι προσποιήθηκε ότι θα γονατίσει και τελικά έκανε σε ένδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας μια μικρή υπόκλιση με τις παλάμες ενωμένες σαν σε γιόγκα!

Στη συνέχεια τα πράγματα μπλέκονται αρκετά. Οι γνώμες για το τι του είπε ο Σο τριίστανται: Η «Πράσινη» παρουσιάζει την εκδοχή ενός Σο λίγο πιο άγριου από τον CR7 (νιάου): «Σο: “Μη γονατίζεις. Ξέρουμε ότι το κάνεις για το καλό της ομάδας, αλλά υπερβάλλεις. Δεν είναι σωστός τρόπος αυτός. Μη φωνάζεις και μη βρίζεις τόσο” είπε ο Σενεγαλέζος που ούτε “μαλ..” τον αποκάλεσε ούτε έκανε κάποια απειλητική κίνηση με το χέρι του, πως αν επαναλάβει κάτι τέτοιο θα του κόψει το λαιμό όπως λεγόταν χθες”».

Ευτυχώς η «Live Sport» αποκατέστησε την φήμη του μπρουτάλ Χαμπίμπ: «Σο: “ Κόουτς ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχιστεί αυτό η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ”». Το «Goal» απ’ την πλευρά του παρουσίασε μια πιο ρομαντική πτυχή του χαρακτήρα του: «Σο: “Κόουτς κοίτα μας στα μάτια όταν μας μιλάς” (σ.σ. Στη συνέχεια τραγούδησαν “Σαν με κοιτάς ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου φωτιά”».

Το σημαντικό φίλοι μου είναι πως όλες οι εφημερίδες συμφωνούν σ’ ένα πράγμα. Κανένας παίκτης του ΠΑΟ δεν χρειάστηκε να πει στο Φάμπρι «σήκω πάνω ρε μαλ…». Προφανώς επειδή δεν γονάτισε…

 

Τελευταία Νέα