Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

bet365

Τον Λουίζ Ιμπάνιεζ στέλνουν οι Κροάτες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αργεντινός δέχθηκε πρόταση από την Ντινάμο, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει γιατί έχει πρόταση από Θεσσαλονίκη.

Μπορεί πρόσφατα να ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις για το Καλοκαίρι. Από τον Δικέφαλο του Βορρά μπορεί να μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω όμως στην Πρωτεύουσα Κροατία υποστηρίζουν πως ο Λουίς Ιμπάνιεζ θα μετακομίσει στην Τούμπα το Καλοκαίρι.

Το διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ πληρώνει 2.55 στην playbet

Στον Αργεντινό η Ντινάμο Ζάγκρεμπ κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως αρνήθηκε να υπογράψει διότι έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτες απέκτησαν τον 24χρονος, το 2008 από την Μπόκα Τζούνιορς και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα