«Λίγες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό»

«Λίγες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Λίγες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πάουλο Μασάντο ανέφερε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ότι θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να φτάσει σε μία πιο ευρεία νίκη, ενώ η διαφορά των 15 βαθμών από τη δεύτερη θέση, είναι δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται.

Ο Πορτογάλος μέσος των Πειραιωτών σημείωσε ότι λίγες είναι οι ομάδες στην Ευρώπη που βρίσκονται στην θέση του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ομαδικό πνεύμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με τρία ή τέσσερα γκολ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το ομαδικό πνεύμα και η ικανότητα να έχουμε την υπομονή για να πετύχουμε το γκολ έστω και στις καθυστερήσεις του ματς», ανέφερε αρχικά ο Μασάντο στην προσωπική του ιστοσελίδα και πρόσθεσε:

«Τώρα είναι η ώρα να απολαύσουμε τη στιγμή. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη σε παρόμοια κατάσταση με τη δική μας, με τόσο μεγάλη διαφορά από τους άμεσους ανταγωνιστές μας. Και οι 15 βαθμοί της διαφοράς που έχουμε εμείς, είναι σημάδι ότι η ομάδα δουλεύει καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα