«Είναι ένας τελικός για τον Πανιώνιο»

Gazzetta team
«Είναι ένας τελικός για τον Πανιώνιο»

bet365

Ο Κώστας Παναγιωτούδης, μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτηρίζοντας τον ως τελικό, θεωρώντας επιτακτική ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Τώρα είναι ένας τελικός μπροστά μας. Χάσαμε από την ΑΕΚ, πρέπει να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς οπωσδήποτε. Και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε δυνατά. Να μπούμε πιο σοβαροί, όχι όπως στο πρώτο μέρος με την ΑΕΚ. Να εξακολουθήσουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Έχουμε παρακολουθήσει τα Γιάννινα, είναι μια ποιοτική ομάδα και δυνατή. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά απέναντί τους. Εμείς είμαστε πιο μικροί σε ηλικία, αλλά θα αγωνιστούμε με όσο περισσότερο πάθος μπορούμε για να κερδίζουμε περισσότερες μπάλες. Και βέβαια θα ξεκινήσει η επίθεσή μας από την άμυνα. Πρέπει να κρατήσουμε το "0" και θα προσπαθήσουμε επιθετικά να πετύχουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα