Ο ατσαλάκωτος «Mr. M»-ichel

Ο ατσαλάκωτος «Mr. M»-ichel

Gazzetta team
Ο ατσαλάκωτος «Mr. M»-ichel

bet365

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης γράφει για τον σινιέ και σκληρό «νέο άρχοντα» του Ρέντη που ήρθε για ...να σφίξουν τα γάλατα, αυτά που …χύθηκαν από τον «αρχοντοχωριάτη» Ζαρντίμ.

Όλα παίζουν το ρόλο τους και τα πάντα, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, έχουν τη σημασία και την αξία τους.

Ο Ολυμπιακός επέμεινε στην ισπανική αγορά για να βρει έναν προπονητή που θα κάνει ολοκληρωμένο «γκελ». Που θα πληροί κάθε προϋπόθεση ενός απόλυτου «άρχοντα» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μια προσωπικότητα διεθνώς αναγνωρισμένη με υψηλό δείκτη κύρους και αδιαμφισβήτητη επιβλητικότητα, στην οποία θα δοθούν τα «κλειδιά» και …τα αντικλείδια του Ρέντη.

Με «πέρασμα» στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, το οποίο εκπορεύεται μεν από τις περγαμηνές της καριέρας του στα γήπεδα όταν κλοτσούσε με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο την μπάλα, φορώντας τη θρυλική φανέλα της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας, αλλά και από τη συνολική παρουσία και συμπεριφορά του.

Αυτός πρέπει να είναι ο διαχειριστής του υλικού και των μεγαλεπήβολων στοχεύσεων των «ερυθρολεύκων». Ένας άνθρωπος που μαγνητίζει από απόσταση, που η οντότητά του… εκπέμπει ηλεκτροφόρα πεδία!

Περισσότερα στο www.sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα