«Δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες»

«Δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Gazzetta team
«Δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες»

bet365

Να δουλέψει στο... ανώτατο επίπεδο είναι πλέον ο στόχος του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ στον πάγκο, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας, σημειώνοντας ότι πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Χιλιανός αμυντικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν θα πρέπει να ψάχνουν δικαιολογίες, αναφορικά με την ήττα από τον Ατρόμητο, η οποία και θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες στο μεγάλο λιμάνι.

«Ήταν μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη για όλους μας. Όλοι συζητούσαν και ασχολούνταν με τον νέο προπονητή που θα ερχόταν. Εμείς περιμένουμε να δουλέψουμε με τον Μίτσελ στο ανώτατο επίπεδο για να βελτιωθούμε και για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα επόμενα δύσκολα ματς», είπε αρχικά ο Κοντρέρας και πρόσθεσε για την ήττα από τον Ατρόμητο:

«Την τύχη μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας, με τη δουλειάς και την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο. Στον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας στενοχωρεί πολύ και πρέπει να μας προβληματίσει, ώστε να βρούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα