«Ανατρίχιασα όταν με χειροκρότησαν»

«Ανατρίχιασα όταν με χειροκρότησαν»

Μάκης Σταθάτος
«Ανατρίχιασα όταν με χειροκρότησαν»

bet365

Ο Θανάσης Καραγκούνης μίλησε στο gazzetta.gr για τα συναισθήματα που ένιωσε μετά το τέρμα που σημείωσε εις βάρος του Ολυμπιακού στη νίκη του Ατρομήτου.

Ο νεαρός άσος των Περιστεριωτών έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στο 3-2 της ομάδας του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», πετυχαίνοντας ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Μάλιστα, ο κόσμος του Ολυμπιακού αμέσως μετά το τέρμα του αλλά και τη στιγμή της αλλαγής του, σηκώθηκε και τον χειροκρότησε.

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

Ο ίδιος δήλωσε στο gazzetta.gr ότι αυτή η ενέργεια τον έκανε να ανατριχιάσει και να γνωρίσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μυστικό της νίκης του Ατρομήτου που κατάφερε να σπάσει το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

-Που θεωρείς ότι κρίθηκε η αναμέτρηση και η νίκη της ομάδας σου;

«Στο πάθος, στη δύναμη και τη θέληση. Από ότι φάνηκε θέλαμε περισσότερο τη νίκη από τον αντίπαλό μας για τη νίκη και αυτό βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα έξτρα κίνητρο για μας ήταν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος και θέλαμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα διακόψουμε το σερί του».

-Πριν το ματς πιστεύατε ότι μπορείτε να πάρετε κάτι θετικό δεδομένου ότι πήγατε χωρίς 5 βασικούς ποδοσφαιριστές σας στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Πράγματι πήγαμε χωρίς 5 βασικούς, συν και τον Μάντζιο που περιμένουμε την μπλε κάρτα του. Οπότε γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε τη διπλή προσπάθεια. Είχαμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος φέτος. Τελικά αποδείξαμε πως όλα είναι εφικτά αν υπάρχει θέληση και πίστη».

-Πως είναι να σκοράρεις μέσα σε αυτή την έδρα;

«Είναι ότι καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει σε αυτό το γήπεδο και απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Όμως δεν θέλω να σταθώ στον γκολ που πέτυχα, αλλά στη σημαντική αυτή νίκη που πέτυχε η ομάδα μου».

-Πως ένιωσες όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε χειροκρότησαν;

«Μετά το γκολ ο κόσμος του Ολυμπιακού με χειροκρότησε. Συγκινήθηκα και ανατρίχιασα. Τα ίδια συναισθήματα ένιωσα και όταν με χειροκρότησαν κατά την στιγμή της αλλαγής μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, είναι ότι καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή να βιώνει τέτοιες στιγμές στην καριέρα του».

-Είδαμε κάποια νεαρά παιδιά και κάποιους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα του Ατρομήτου, να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τι έχεις να πεις γι αυτό;

«Αυτό δείχνει την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και ένα γεμάτο ρόστερ. Ο Φάμπιο από τα ματς με τα Γιαννιτσά έχει δείξει ότι είναι καλός παίκτης, ενώ ο Καλλέργης έκανε ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα».

-Αυτή η εμφάνιση ήταν μια απάντηση στους επικριτές σας;

«Όχι δεν το βλέπουμε έτσι. Ο κόσμος του Ατρομήτου έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει σε κάθε μας προσπάθεια. Γι αυτό και δικαιούται να φωνάζει αν δεν μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Δεν νομίζω ότι τους δώσαμε απάντηση. Αντιθέτως, πιστεύω ότι φέραμε πάλι τα χαμόγελα».

-Μετά το ματς σπεύσατε να αφιερώσετε τη νίκη στον Γιώργο Σπανό. Έχετε βάλει στοίχημα να αλλάξατε μέσω των εμφανίσεων σας τη απόφαση του προέδρου να αποχωρήσει το καλοκαίρι;

«Αυτό θα έλεγα ότι αποτελεί για μας προσωπικό στοίχημα. Μόνο εμείς με τις εμφανίσεις μας σε κάθε ματς μπορούμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο».

-Ακολουθεί το ματς με την Βέροια...

«Είναι ένα δύσκολο ματς που θέλει προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε το ίδιο πάθος. Μπορεί το ματς με την Βέροια μέσα στην έδρα μας να αποδειχθεί πιο δύσκολο και επικίνδυνο από αυτό με τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα