Όρθια στο «Ροσαλέδα» η Σαραγόσα! (vid)

Θάνος Σαρρής
Όρθια στο «Ροσαλέδα» η Σαραγόσα! (vid)

bet365

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, Μάλαγα και Σαραγόσα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Ροσαλέδα». Παράπονα των φιλοξενούμενων για το πέναλτι από το οποίο ο Ίσκο ισοφάρισε για τους Ανδαλουσιανούς.

Η Σαραγόσα παραμένει χωρίς νίκη στην Πριμέρα μέσα στο 2013, αλλά κατάφερε να πραγματοποιήσει μια δυνατή εμφάνιση στην έδρα της Μάλαγα, απειλώντας την ουκ ολίγες φορές! Από την άλλη, η ομάδα του Πελεγκρίνι, η οποία ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι, άφησε πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για τετράδα.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε χωρίς κάποια ευκαιρία, ωστόσο από εκεί κι ύστερα το ματς ήταν πολύ καλό. Στο 13' ο Καμάτσο έδιωξε τη μπάλα προς τα πίσω φλερτάροντας με το αυτογκόλ και στην εξέλιξη της φάσης, η Σαραγόσα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή του Καμπαγέρο. Ο Πόστιγκα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα από τα δεξιά του Φερνάντεθ και με ωραίο πλασέ στην κίνηση σημείωσε το ένατο φετινό του τέρμα. Στο 18' ο Βίκτορ Ροντρίγκεθ βγήκε μπροστά από μπαλιά του Χοσέ Μάρι, με τους γηπεδούχους να αδρανούν ζητώντας οφσάιντ, αλλά το μόνο που κατάφερε να κερδίσει ήταν ένα κόρνερ. Τον κάλυπτε ο Ελισέου, ο οποίος πονούσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Μάλαγα κέρδισε πέναλτι για χέρι του Παρέδες, το οποίο πάντως δεν έγινε ποτέ. Ο Ίσκο ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1, ενώ ο Ελισέου έγινε τελικά αλλαγή με τον Σέρχιο Σάντσες, να περνά αριστερό μπακ, αλλά να έχει αρκετά προβλήματα.
Στο 28' ο Φερνάντεθ μπήκε ωραία στην περιοχή της Μάλαγα από τα αριστερά αλλά σούταρε άουτ, ενώ είχε καλύτερες επιλογές και στο 32' οι Ανδαλουσιανοί απάντησαν, με τον Ίσκο να βρίσκει το δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κακή απομάκρυνση της άμυνας. Ο Καμπαγιέρο μπλόκαρε στο 39' την κεφαλιά του Μοντανιέθ από καλή θέση και στο επόμενο λεπτό η Μάλαγα έβγαλε γρήγορη αντεπίθεση, με τον Χοακίν να σερβίρει στον Χέσους Γκάμεθ που είχε προωθηθεί και τον Ρομπέρτο να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 42' ο Καμπαγιέρο σταμάτησε ξανά τον Πάκο Μοντάνιεθ, ενώ στις καθυστερήσεις, μετά από κόρνερ του Χοακίν, ο Καμάτσο είδε τον αμυντικό να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα.
Όπως και το στο πρώτο μέρος, το δεκάλεπτο της επανάληψης δεν έκρυβε συγκινήσεις. Στο 56', όμως, η ομάδα του Χιμένεθ έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ .Ο Απόνιο, ο οποίος αποδοκιμαζόταν από την κερκίδα, εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και τον Μοβίγια στην επαναφορά να σουτάρει από καλή θέση άουτ. Στο επόμενο λεπτό ένα εκπληκτικό σουτ του Βίκτορ Ροντρίγκεθ ανάγκασε τον Καμπαγιέρο σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 67' ο Απόνιο εκτέλεσε ένα φάουλ από τη γραμμή της περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Μάλαγα απείλησε στο 72' με τον Σαβιόλα, που είχε πάρει τη θέση του Χοακίν, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό. Ο Αργεντινός ζήτησε χέρι, χωρίς να υπάρχει κάτι.
Στο 76' ο Ίσκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε κακώς για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Από την άλλη, αυτό που σημείωσε ο ΑΛφάρο στο 35' ακυρώθηκε σωστά. Τρία λεπτά πριν τη λήξη, ο Πόστιγκα είχε την ευκαιρία να κλέψει τη νίκη, αλλά η προβολή του μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Χοσέ Μάρι με δεύτερη κίτρινη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος Μοβίγια αποθεώθηκε όταν άφησε τη θέση του στον Ρόντρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα