Με απώλειες στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος

Δημήτρης Τομαράς
Με απώλειες στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος

bet365

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη την Κυριακή η ομάδα του Ατρομήτου για το παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τιμωρημένοι για τον Ατρόμητο είναι οι Φυτανίδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο ενώ εκτός είναι και ο Μάντζιος λόγω προβλήματος με την μπλε κάρτα του. Επιπλέον ο Ναπολεόνι που αποκτήθηκε το Σάββατο δεν ήταν εφικτό να μπει άμεσα στους εκλεκτούς για το ματς των Περιστεριωτών με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο. Την αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι: Ράντμαν, Μανόλο, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιμιτσής, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ουντόζι, Γκαρσία, Μπρίτο, Φάμπιο, Κούτσι και Τζαμάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα