Εκτός ο Γκαρσία μέσα Καμαρά, Ιτάνζ, Ολίσε

Απόστολος Παγώνης
Εκτός ο Γκαρσία μέσα Καμαρά, Ιτάνζ, Ολίσε

bet365

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι Ιτάνζ, Καμαρά και Ολίσε από τους νεοφερμένους στην Τούμπα. Εκτός αποστολής ο Γκαρσία που σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν άρρωστος.

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπα ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά η προπόνηση έγινε κανονικά και μάλιστα είχε και οικογενειακό διπλό στο οποίο συμμετείχαν οι Ιτάνζ, Καμαρά και Ολίσε. Μάλιστα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ήταν άρρωστος, δεν προπονήθηκε και έμεινε εκτός αποστολής. Το ίδιο και οι τραυματίες Σταφυλίδης, Πέλκας, Γεωργιάδης και Χακόμπο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον του Άρη.

Αναλυτικά:
Στέφανος Αθανασιάδης
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
Παναγιώτης Γλύκος
Χρήστος Ιντζίδης
Γιώργος Κατσικάς
Κώστας Κατσουράνης
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Γιώργος Φωτάκης
Άλβες Λίνο
Αμπντούλ, Καμαρά
Σαρλ Ιτάνζ
Έγκους Κάτσε
Κοστίν Λάζαρ
Λίαμ Λόρενς
Σεκού Ολίσε
Μπερτράν Ρομπέρ
Γκόρντον Σίλντενφελντ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα